Sen juurenhan voisi vaikka säilyttää lämpimässä, jolloin sen ravinnon määrä kasvaisi aivan itsestään.Ideaahan vois jalostaa siten että pistät juureksi aina vaikkapa saman kananmunan.
Toki ennen.Onko tuo kuva otettu ennen vai jälkeen syömisen?
En lähde huomenna edes tienpäälle, kipienä semmoset kolme viikkoo ollunna, nyt tuntuu vihdoin että paranemaan päin tauti.Jaksaa noilla eväillä Rekassa istua!
Kai jätit vaavin tyystin ilman?Sen verta hyvää vauvanruokaa tein, että pistin suolaa päälle ja söinkin itse.
HeheKoska kuitenkin mietitte päänne puhki siellä että mitä mä tarkoitin tuolla "venäläinen erikoisjoukko -sopalla" niin minäpä kerron:
Kyseessä oli pinaattikeitto, eli ruotsiksi spenatsoppa, jonka spenat-sanan väänsin hauskasti muotoon spetsnaz.
Niin, minähän olen niin hauska hassuttelija, totta vieköön.