Syön parhaillaan II

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Pieni hirven sisäfilepihvi, kerma-sinappikastike. Ei lisäkkeitä. Viikonloppuna piti mutten masikseltani jaksanut paistella. Ihan ok ja maistuva.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Pieni hirven sisäfilepihvi, kerma-sinappikastike. Ei lisäkkeitä. Viikonloppuna piti mutten masikseltani jaksanut paistella. Ihan ok ja maistuva.
Mun taas täytyy tuo kastikepuoli pistää aika lailla uusiks, kun ei enää sais käyttää just lainkaan kermaa, voita eikä suolaa.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Mutta bright side on se, että voit jatkossakin syödä jotain kastiketta.
Juu ja viinikastikeet ovat mainioita, eikä sitruskastikkeetkaan hullumpia ole. Pitänee säveltää vähäkolesterolisia vaihtoehtoja. Eihän mulla kaikki kolesteroliarvot olleet edes kolmekertaisia suosituksiin nähden.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Juu ja viinikastikeet ovat mainioita, eikä sitruskastikkeetkaan hullumpia ole. Pitänee säveltää vähäkolesterolisia vaihtoehtoja. Eihän mulla kaikki kolesteroliarvot olleet edes kolmekertaisia suosituksiin nähden.
Joo, joo. Mies oppii hyvään ruokaan tahtomattaan. Tuoretta basilikaa, tilkka neitsyt oliiviöljyä, valkopippuria (ei suolaa sulle), limen kuorta raastettuna ja limen mehua tehosekariin ja siinä on kotitekoinen pesto ilman juustoa kaikelle kylmälle safkalle. Kaikelle lämpimälle lihasta linnun kautta kalaan kunnon aidoista kaltatuista tomaateista ja eri sipuleista värkätty suurus. Makua voit varioida chilin ja hapon määrällä.

Itse en välitä punkkukastikkeesta, vaikka itse ainetta tänäänkin kaksi lasillista nauttinut. Mutta noita itte kannata tekemään. Alppu tekee ne vitosella.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Jonin gourmee tuplajuustoruiskanahampurilainen feat tomaattisydän
 
Viimeksi muokattu:
Ylös