Mun taas täytyy tuo kastikepuoli pistää aika lailla uusiks, kun ei enää sais käyttää just lainkaan kermaa, voita eikä suolaa.Pieni hirven sisäfilepihvi, kerma-sinappikastike. Ei lisäkkeitä. Viikonloppuna piti mutten masikseltani jaksanut paistella. Ihan ok ja maistuva.
Mutta bright side on se, että voit jatkossakin syödä jotain kastiketta.Mun taas täytyy tuo kastikepuoli pistää aika lailla uusiks, kun ei enää sais käyttää just lainkaan kermaa, voita eikä suolaa.
Juu ja viinikastikeet ovat mainioita, eikä sitruskastikkeetkaan hullumpia ole. Pitänee säveltää vähäkolesterolisia vaihtoehtoja. Eihän mulla kaikki kolesteroliarvot olleet edes kolmekertaisia suosituksiin nähden.Mutta bright side on se, että voit jatkossakin syödä jotain kastiketta.
Joo, joo. Mies oppii hyvään ruokaan tahtomattaan. Tuoretta basilikaa, tilkka neitsyt oliiviöljyä, valkopippuria (ei suolaa sulle), limen kuorta raastettuna ja limen mehua tehosekariin ja siinä on kotitekoinen pesto ilman juustoa kaikelle kylmälle safkalle. Kaikelle lämpimälle lihasta linnun kautta kalaan kunnon aidoista kaltatuista tomaateista ja eri sipuleista värkätty suurus. Makua voit varioida chilin ja hapon määrällä.Juu ja viinikastikeet ovat mainioita, eikä sitruskastikkeetkaan hullumpia ole. Pitänee säveltää vähäkolesterolisia vaihtoehtoja. Eihän mulla kaikki kolesteroliarvot olleet edes kolmekertaisia suosituksiin nähden.
Elä tunge sitä munaa suuhun niin usein.Eihän mulla kaikki kolesteroliarvot olleet edes kolmekertaisia suosituksiin nähden.
Siis roiskeläppiä? Vieläkö niitä myydään??Atria tonnikalapitsoja :ahem: