Tyhmiä ja vähemmän tyhmiä kysymyksiä tietokoneista II

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Eikös noissa joidenkin pankkien yhteyksissä ole ollut jotain häikkää viime aikoina? Muistelisin niin. Liittyisköhän semmoseen? En tiedä.
Toivottavasti tästä oli apua.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Nyt kun tarkemmin mietin, mullehan on pari kertaa viimeisen muutaman viikon aikana käynyt noin. Olisinko pitsaa tilannut tai jotain. Pankkina Merita.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Se on selvää, mutta miten se liittyy tietokoneisiin?
Varmaan siten, että toivottavasti Albert ei enää harrasta Suojaamatonta Seksiä Lauteiden alla lain. Kondomi tai jo vahingon satuttua Terskan Lääkitys Salvalla. Tai sitten ei liity mitenkään.
 
Viimeksi muokattu:

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Onko esim. tommosessa konepaketissa järkeä, vai saako paremman, jos kasaa osista?
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/54561/fggmb/Acer-Aspire-TC-705-poytakone-Win-8-1

Saa suositella muitakin paketteja.
Nyrkkisääntönä vältä Aceria, niiden takuupuljaukset kun on aina vähän mitä on, muuten komponenttien suhteen näyttää ihan ok:lta.
Kasaaminen vastaavilla osilla tuskin säästää paljoa, kun kuitenkin Windowsin lisenssi (jos sille antaa arvoa) on mukana.
Kuitenkin ehkä miettisin, jos ei muuten niin ostamalla pakettiin lisänä, käyttiksen levyksi erillisen SSD:n jolla koneen käyttö on hieman erilaista.

Jos taas kasaus on realistinen vaihtoehto ja budjettikin antaa periksi, niin kokeile uutta Skylake prosessorisarjaa ja uutta emolevyä josta löytyisi M.2 väylä nopealle SSD-levylle.
GTX 745 näyttistä vastaavan kortin saa kuitenkin suhteellisen halvalla käytetyiltä markkinoilta, ja onhan noita Windowsinkin lisenssejä aina silloin tällöin tyrkyllä....
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Pitääkö sen olla Win8? Tuossa olis (tulossa oleva) HP-Win10 suunnilleen samoilla spekseillä, mut vähän edullisemmin. HP:stä mulla ei tosin oo kokemuksia, enämpi noihin Asuksiin oon tottunut luottamaan.
Nyt kun tarkemmin katoin, niin onhan noissa näytönohjaimissa merkittävän näköinen ero: Acerissa GTX, HP:ssä pelkkä GT.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ostaisitko mitään 27 tuhannella eurolla yritykseltä, joka ei osaa yhdyssanoja?
Elämme hilojen ja kurskien kansoittamassa maailmassa, jossa valitettavasti tuollaisilla asioilla on yhä harvenevassa määrin merkitystä. Taannoin eräälle yritykselle somessa reklamoin vastaavasta asiasta ja sain kuulla nenäkkäitä kommentteja.
 
Ylös