Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Vähän erikoista kyllä mun mielestäni:



http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060815685346_uu.shtml

Tiedä sitten miten tuo syyllisyys on katsottu selvitetyks, mutta tuossa muodossa esitettynä perin väärältä tuo kyllä tuntuu.
Ajopiirturin mukaan oli ajanut yli 80 km/h rajoituksen ollessa 60. Samaten taisi olla aavistuksen ylikuormaa. Ei sillä, hankala silti nähdä kovin oikeudenmukaisena.
Iltalehden jutussa ei kerrottu toisen osapuolen syyllisyydestä muuta kuin promillet ja valvominen. Tuon jutun tuomari ja lautamiehet kävivät paikanpäällä vielä tänä kesänä katsomassa näkyvyyksiä ja jälkiä ja niiden perusteella taisi syyllisyyttä tulla henkilöautoporukalle huomattavasti enemmän kuin tuo lehtijuttu antaa ymmärtää.
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Toisaalta lainattua :
Toissa vuoden elokuussa sattunut kolari vaati kuuden nuoren hengen.
Oikeus päätteli, että rekkakuski oli ajanut 60 kilometrin tuntinopeusrajoituksen alueella noin viiden kilometrin ylinopeutta.
Tätä päättelyosuutta en ollut mistään lukenutkaan. Juttu meni kuitenkin uudelleen tutkintaan kesken oikeusprosessin, koska piirturi ei ollut tallentanut koko aikaa. Millä konstein tuo päättely sitten on tehty olisi mielenkiintoista tietää.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Ei pelkästään liitto, vaan koko ala on täysin vitusta. Hakekaa itse romunne.
Ja jos tilaatte joltain kuljetuspalveluja ensi vuoden puolella yksityishenkilöinäkin. Olkoon vaikka muuttoauto, niin olette velvollisia pyytämään autonkuljettajan esittämään voimassa olevat liikenneluvat...mahtavaa, ennen tämä riitti poliisille esitettäväks...mä lähen leipuriks, moro.
Heh. Ei luulisi aiheuttavan päänsärkyä jos kupongit on kunnossa..(?)
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Heh. Ei luulisi aiheuttavan päänsärkyä jos kupongit on kunnossa..(?)
Mitä nyt vartti-puolituntia saa aikaa siihenkin tuhrattua joka paikassa, kun pitää juurta jaksain selittää vielä mitä mikäkin tarkoittaa. Ja se kuljetuksen hinta pompsahti sitten...

Ja asiakkaana kiinnostaisi tietty se, että jos ei ymmärrä kysyä lupia ennen ajuja ja lastille tapahtuisi jotain, niin kuka maksaa?
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Voih, olispa Lorastinen totta.

*sydämöitä silmissä*
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Vitun idiootit!:mad_old:

Marssi ei kitkenyt rattijuoppoja Lapinlahdelta

Tierauhanmarssin sanoma ei mennyt kaikkien päähän Lapinlahdella.

Lapinlahdella on jäänyt kiinni 13 rattijuoppoa sen jälkeen, kun paikkakunnalla marssiittiin rattijuopon kuoliaaksi ajaman tytön muistolle ja tierauhan puolesta.

Luku on enemmän kuin yli kaksi kertaa isommassa Iisalmessa


– En muista, että koskaan aiemmin Iisalmi olisi tässä tilastossa ollut vasta kakkosena Ylä-Savon alueella, kertoo rikosylikonstaapeli Juha Pietikäinen Pohjois-Savon poliisilaitoksen Iisalmen asemalta.

Pietikäinen sanoo, että Lapinlahden rattijuoppouspiikki ei selity sillä, että ihmiset olisivat ilmoittaneet entistä hanakammin epäilyistä.

– Lapinlahdelta ei ole tullut yleisöilmoituksia tavallista enempää. Poikkeuksellista on kuitenkin ollut naisten iso osuus rattijuopoista.

Viimeisestä kolmestatoista tapauksesta kuusi on ollut naisia ja viisi on paljastunut yleisöilmoituksen perusteella.

– Täytyy muistaa, että suurin osa yleisöilmoituksista on aiheellisia. Ilmoituskynnys ei saa olla korkea. Jos vain huomaa oudosti ajavan henkilön, tilanteesta kannattaa ilmoittaa heti.

Pietikäisen mielestä Lapinlahden viime aikainen lukema on selittämätön piikki, joita vain tulee joskus. Ilmiötä ei selitä sekään, että Lapinlahti on ison tien varrella, sillä paikkakunnan aiempien kuukausien rattijuoppousmäärät ovat samaa tasoa naapurikuntien kanssa, yhtä–kahta tapausta kuukausitasolla.

– Viime kesänä piikki oli Kiuruvedellä, mutta ei se näin paha ollut. Jos Lapinlahdelta tulee samoja lukuja parin kuukauden ajan, sitten täytyy tehdä jotakin ja lisätä valvontaa alueella. Sitä emme vielä ole tehneet.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Tuo rekkakuskin ajama 5 kilometrin ylinopeus piirturista voi olla vaikeaa tulkita, että oliko piirturi täsmälleen tarkka vai ei. Minusta tuossa pitäisi käyttää ihan fysiikkaa ja järkeä, että olisiko 5 km/h vähennys muuttanut tapahtunutta tilannetta miksikään toiseksi, kun kuitenkin kolmion takaa tulleella kuskilla oli liiterissä typeryyden juomaa ja mahdollisti oman ajovirheen?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Halla-aho on virallisesti rasisti ja Soini ei uskalla potkia äijää pihalle, pelkää ilmeisesti puolueen jakautumista.

Soinin pitäis tajuta ettei ole mahdollista enää saada Persuista suurta puoluetta näillä eväillä. Kommenteillaan kuohuttavat ainekset olisi aika karsia jotta politiikkaan keskittyvät persut voivat keskittyä asiaan.

Vaan hittoakos mä tuosta puolueesta oikeastaan välitän... :eek:
Onhan se kiva, kun joku jaksaa seurata niiden toilailuja. Kuten tämä hahmo:
Soinin kiirastuli

Helmikuu 2009:

"Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo IS:lle, että jos puolueen toiminnassa mukana oleva henkilö saa oikeudessa tuomion rasismista, hän saa lähtöpassit puolueesta.

- Mielestäni on selvää, että jos tulee lainvoimaisia tuomioita, niin toivon, että siinä vaiheessa ihmiset ymmärtävät, että vastuun kantaminen on myös sitä, että vetää johtopäätökset. Se koskee kaikkia, Soini korosti.

- Nämä ihmiset häpäisevät itsensä, eivät minua ja puoluetta. En lähde virvatulten ja yksittäisten ihmisten perään kulkemaan. Mutta on täysin selvää, että tällaisilla tyypeillä ei ole puolueessa tulevaisuutta.

- En ole rasisti enkä suvaitse ihmisvihaa. Toivon, että jos tällaisia ihmisiä on keskuudessamme, niin he poistuvat."



Joulukuu 2011:

"Kansanedustaja James Hirvisaari (ps.) on tuomittu Kouvolan hovioikeudessa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Hovioikeus määräsi Hirvisaarelle 25 päiväsakkoa, mikä tekee 1425 euroa.



Johtopäätökset:

"Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoi, että eduskuntaryhmä odottaa korkeimman oikeuden ratkaisua, ennen kuin se ottaa kantaa kansanedustaja James Hirvisaaren saamaan tuomioon. Soinin mukaan Hirvisaari aikoo hakea korkeimmalta oikeudelta valituslupaa."



Kesäkuu 2012:

"KKO kovensi Halla-ahon tuomiota -- Korkein oikeus (KKO) on tuominnut kansanedustaja Jussi Halla-ahon sakkorangaistukseen islaminuskoa loukanneesta ja kansanryhmää halventaneesta blogikirjoittelusta. Tuomio tuli uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. KKO kovensi Halla-ahon alemmissa oikeusasteissa saaman sakkotuomion 30 päiväsakosta 50 päiväsakkoon ja lisäsi Halla-ahon syyksi myös kiihottamisen kansanryhmää vastaan."



Johtopäätökset:

"Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on kommentoinut kansanedustaja Jussi Halla-ahon tuomiota.

- Sakot pitää maksaa. Hän on joutunut elämään tämän asian kanssa prosessin ajan. Tämä on riittävä rangaistus, Soini sanoi hetki sitten eduskunnassa.

Timo Soini ilmoitti vuonna 2009, ettei perussuomalaisten jäsenenä voi olla rasistisesta rikoksesta tuomittu henkilö.

- Pitää paikkaansa, että sanoin niin, mutta tämän kokemuksen perusteella katson, että tämä riittää, Timo Soini kommentoi."


http://jojalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/108047-soinin-kiirastuli
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Jotenkin epäilen, että Persujen äänestäjät eivät tämänkään jälkeen tajua.
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Juha Sipilä on keskustan uusi puheenjohtaja. Liberaaliksikin vaalikamppanian aikana luonnehdittua lestadiolaista miljonääriä ei kovin usein ole nähty minkään puolueen johdossa.

Kansanedustaja Juha Sipilä on valittu keskustan uudeksi puheenjohtajaksi. Hän voitti vaalin toisella kierroksella Tuomo Puumalan äänin 1251 - 872.
http://yle.fi/uutiset/juha_sipila_keskustan_puheenjohtajaksi/6174480

Juha Sipilä on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja ammatiltaan yrittäjä. Hän on toiminut toimitusjohtajana muun muassa Fortel Invest Oy:ssä 1998-2002, 2005-2011 sekä Elektrobit Oyj:ssä 2002-2005.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/984-politiikka/103039-juha-sipilasta-keskustan-uusi-puheenjohtaja
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4950
Sijainti
Vantaa
Jotenkin tuntuu kummalliselta, että murhaa saa valmistella (se ei ole laitonta), mutta jostain kansanosasta ei saa sanoa negatiivisiä asioita. Kuka tai ketkä mahtoivat olla tuon Jussi Halla-ahon rikoksen uhreja?
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Jotenkin tuntuu kummalliselta, että murhaa saa valmistella (se ei ole laitonta), mutta jostain kansanosasta ei saa sanoa negatiivisiä asioita. Kuka tai ketkä mahtoivat olla tuon Jussi Halla-ahon rikoksen uhreja?
Taidat olla sellanen HIV negatiivinen!:frank:
 
Ylös