Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Alin ja Frazierin välillä olikin oikeita jännitteitä. Pääasiassa Alin suuresta suusta ja rotupuheista johtuen. Ali ei ollut suuruudestaan huolimatta kovin urheilullinen ja aina edes reilu urheilija. Toisaalta psykologinen peli, mutta Ali puheet menivät liian usein alta riman.
Kaksi nyky nyrkkeilijää ,jotka ehkä oikesti vihaavat toisiaan ovat Floyd "Money" Mayweather ja Manny "Pac" Pacquiao. Mayweather muistuttaa minusta Alia kusipäisyyden suhteen. Toivottavasti nähdään noi kaksi joskus kehässä.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Jep, Frazierhan antoi kuolemaansa saakka aika kitkeriä kommentteja Alista, joten mitenkään lämpöiset välit heillä ei tainneet olla. Alihan tosin osallistui Frazierin hautajaisiin.
Jos meni varmistamaan, että varmasti lähti.

Kyllä mä ainakin ennen ottelua uskoin tuon vihanpidon. Helppohan se on ottelun jälkeen tulla sanomaan, että tää tiedettiin koko ajan näyttelyksi.
 

Jellinek

Banned
Liittynyt
27.1.2010
Viestit
6719
Sijainti
Tiimarin tasavalta
90% maailman tavaroista on tehty Kiinassa. Muutenkin sopii hyvin USAn joukkueelle, kun kiina käytännössä omistaa jenkit.
Jenkit siis pukeutuvat kiinalaisiin vaatteisiin ja ajavat japanilaisilla autoilla (Acura, Infiniti & Lexus).
George Washington varmaan kääntyisi haudassaan. :thumbfh:
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Emmä usko, että Hayen ja Chisoran Münchenin lehdistötilaisuuden kahakka täysin näyteltyä oli. Eiköhän siinä molemmilla vähän kiehunu yli. Toki ovat voineet jotain etukäteen pienestä kähinästä keskenään sopia.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Ei se temperamenttisilla sälleillä mitenkään poikkeuksellista ole, että toisena päivänä tapellaan ja seuraavana päivänä ollaan ylimmät ystävykset. Tai joillakin tuohon väliin ei tarvita kuin pari tuntia. Ammattilaisnyrkkeilyyn kuuluu psykologinen peli ja Klitschkot ovat siinä parhaimpia ylirauhallisuudellaan.
 

Makkonen

Guest
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012071515847782_uu.shtml
Suomen kesähupitapahtumat saavat täydennystä, kun ensimmäistä kertaa pidettävät piereskelyn SM-kisat paukutellaan Pohjois-Pohjanmaalla Utajärvellä. Heinäkuun 28. päivä pidettäviin kisoihin ei oteta ennakkoilmoittautumisia vastaan, vaan urheilusuoritus tehdään jonon mukaisessa järjestyksessä.

- Tavoittelemme kisalla ihmisille hauskaa ja hyvää mieltä, tapahtuman järjestäjä Seppo Kinnunen sanoo.

Jokainen kisaaja saa vuorollaan istuutua yleisön eteen pieruputken päälle. Kinnusen rakentamaan putkeen on sijoitettu desibelimittari, joka näyttää tulokset. Suurimmat desibelit paukutellut voittaa vuoden hernekeitot, yhteensä 52 purkkia.

Pierukisoissa doping on sallittua, ja sen käyttöön jopa yllytetään. Kisaajia esimerkiksi muonitetaan hernekeitolla ja juotetaan piimällä.

Ajatus pierukisasta on kypsynyt utajärvisen Kinnusen mielessä jo vuosien ajan. Hän tapaa järjestellä kaikennäköistä ihmisten iloksi.

Tapahtuma on maksuton sekä yleisölle että osallistujille. Kinnunen uskoo kisaajia riittävän ainakin mutafutiksen SM-kisoista, joka järjestetään samassa yhteydessä.

- Piereskelyn SM-kisoihin saa osallistua taiteilijanimellä, jotta omaa identiteettiä voi pikkaisen suojella.

Vaikka kisat käydään suomenmestaruustasolla, Kinnunen kertoo kisojen herättäneen myös kansainvälistä huomiota.

- Viimeisimmät yhteydenotot ovat tulleet Saksasta, hän paljastaa.

Kunnanjohtaja kannustaa mukaan
Utajärven keskustassa kisasta ei olla kovin intoutuneita. Torilla päivää paistatteleva Mikko Kujala suhtautuu kisoihin epäillen.

- Henkilökohtaisesti en ole hirveän innostunut aiheesta, mutta hurjat ideat ovat kyllä yleensä niitä parhaita, Kujala sanoo.

Utajärvellä työskentelevä mutta naapuruskunnassa asuva Maija-Liisa Rauhio kertoo kuulleensa tapahtumasta kielteisiä kommentteja.

- Eivät ne houkuttelevalta kuulosta, Rauho pohtii.

Utajärven kunnanjohtaja Kyösti Juujärvi näkee asian toisin. Hän kannustaa mukaan leikkimieliseen kisaan. Itse hän ei aio osallistua.

- Ensi kertaa kuullessani asiasta ihmettelin. Mutta koska tunnen Seppo Kinnusen, ehtymättömän ideanikkarin, en ihmetellyt enempää, kunnanjohtaja Juujärvi kommentoi.

Hänen mielestään kisat jopa sopivat Utajärvelle.

- Olemmehan monessa suhteessa edelläkävijöitä.
Voittoa lähden hakemaan tuolta.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Saas nähdä kuinka monella tulee paskat housuun yrittäessään voitto töräytystä.
 
Viimeksi muokattu:

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Kohta jysähtää taas.
Samaa kattelin, että jonkun aikaa on jo mattoja kasattu. Kyllä tässä kamerassa pitäis äänet olla.
Kyllä on lintukameroiden sisältö tainnut muuttua, sitten viime kurkistuksen.


Jep, Frazierhan antoi kuolemaansa saakka aika kitkeriä kommentteja Alista, joten mitenkään lämpöiset välit heillä ei tainneet olla. Alihan tosin osallistui Frazierin hautajaisiin.
Täh?! Onko Frasier kuollut?!
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Minusta saisi talvella 100 lööppiä Ilta-lehteen.:rolleyes:
 
Viimeksi muokattu:

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Meteorologi tilittää: "Ihmiset ovat uusavuttomia!"

Sunnuntai 15.7.2012 klo 14.52

Palautteen mukaan joku jätti Ruisrock-liput käyttämättä sääennustuksen takia. Meteorologi Juha Föhr ihmettelee.
Juha Föhr on TV:stäkin tuttu meteorologi.
Juha Föhr on TV:stäkin tuttu meteorologi. (ESA PYYSALO)
LINKKI

Juha Föhrin blogi

Meteorologi Juha Föhr avautuu Forecan blogissaan suomalaisten säätietämyksestä. Hänen mukaansa nykyihmiset ovat sääennustusten kanssa hakoteillä.

- Sään suhteen kansalaisataito on osin pahoin rapautunutta: uusavuttomat ihmiset selvästikin vilkaisevat yhden kerran jotain pilvi-aurinko -symbolia jossain nettituotteessa, jonka ominaisuuksista ei ole ajatustakaan ottaa selvää, ja tekevät sitten ties mitä päätöksiä, vaikka säästä voisi olla selvillä ihan toisella tasolla, Föhr sivaltaa blogikirjoituksessaan.

"Käsittämättömiä ratkaisuja"

Föhr avautui samasta asiasta jo tiistaina ilmestyneessä Iltalehdessä. Hän kertoi, että meteorologit olivat saaneet viikonlopun jälkeen lukuisia palautteita siitä, että ennustettuja sateita ei tullutkaan.

- Ihmiset olivat tehneet ihan käsittämättömiä ratkaisuja ennusteiden takia. Minä en kyllä peruuttaisi Ruisrockiin menoa, jos ennustekartoilla näkyy pilvi ja sadetippa, Föhr kertoi esimerkin palautteista.

Peruutusten lisäksi ihmiset olivat tehneet sade-ennusteiden takia myös muita ratkaisuja.

- Omalla tavallaan paras oli pesäpallojoukkue, joka oli varautunut rankkoihin sateisiin, joita ei sitten tullutkaan. Sitä minä vain ihmettelen, että mitähän se varautuminen oli? Oliko se sitä, että tavalliset vaatteet oli jätetty kotiin ja sitten jouduttiin pelaamaan sadevaatteilla, vaikka ei satanutkaan, vai mistä voi olla kysymys, Föhr ihmetteli.

- Oma arvioni on, että joukkue kävi häviämässä ja se oli sitten sään vika.

Föhr muistutti tuolloin, että sääennusteet todellakin ovat juuri ennusteita.

Tunnetko vesistöt?

Forecan blogissaan Föhr kyselee, tuntevatko nykyihmiset yleensäkään ympäristöään.

- Tunnetko kotikyläsi, -maakuntasi, kesämökkiseutusi tai ylipäätään Suomen vesistöt, niiden valunta-alueet, mihin mereen ne vetensä laskevat jne?, hän kirjoittaa viitaten rankkasateista seuranneisiin tulviin.

MARI JULKU
mari.julku@iltalehti.fi
Täysin samaa mieltä. Omia aivoja voi käyttää.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012071515848105_uu.shtml
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
- Tunnetko kotikyläsi, -maakuntasi, kesämökkiseutusi tai ylipäätään Suomen vesistöt, niiden valunta-alueet, mihin mereen ne vetensä laskevat jne?, hän kirjoittaa viitaten rankkasateista seuranneisiin tulviin.
En. Pitäisikö? Ja jos kyllä, niin miksi helvetissä?
 
Ylös