Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
No justhan tuo oli lähdössä opiskelemaan:frank: Jää metsässä könyäjät (puolí)vuoden jälkeen hänestä sitten jos meinaavat tuota alaa opiskella.
Kovastihan hää kuitenkin jännittää muuttamista Rovaniemelle soluasuntoon.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Vois noi totaalikieltäytyjät edes jotain yleishyödyllistä laittaa tekemään kotona sluibailun sijaan, kun ei kerran sivariinkaan meneminen kiinnosta. Toki ihan positiivista tuossa arestihommelissa on se, että se on suhteellisen edullista yhteiskunnalle.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Toivottavasti äiti laittaa pojan tekemään edes kotitöitä.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
60e/päivä on kyllä kallista, halvemmalla pääsis jos olis joku koirankoppi+hihna ja annettais pari kertaa päivässä kahden euron suurkeittiösafkat.
Sivarit vois laittaa sitten siivoamaan totaaleiden jätökset sekä ne kopit.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
Mitäs tollanen nilkkapanta tekee jos heppu juo alkoholia tai lähtee pois kotoaan? Kiristyy 5% jokaisella askeleella ja/tai kymmenesosapromillella? Soittaa puolustusvoimiin, että "Täällä on nyt yks Pirisjoki karkumatkalla!". Vai jotain muuta? Sinänsä kyllä varmaan paras ratkaisu kaikkien tahojen kannalta tuollainen pantahommeli.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Yhdyskuntapalvelu
Olen edelleen ylpeä siitä, että eräässä kesätyöpaikassani minulta ja työpariltani tultiin kysymään olemmeko suorittamassa yhdyskuntapalvelusta. Harmittaa, kun työkaveri meni möläyttämään kielteisen vastauksen. Olisi pitänyt nähdä papan ilme esittelemällä itsemme paloittelumurhaajiksi (se Hyvinkään tapaus oli silloin otsikoissa).
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Opintotuet vois evätä. Äitikin kun näköjään pystyy maksamaan hengissä pysymisen.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Mitäs tollanen nilkkapanta tekee jos heppu juo alkoholia tai lähtee pois kotoaan? Kiristyy 5% jokaisella askeleella ja/tai kymmenesosapromillella? Soittaa puolustusvoimiin, että "Täällä on nyt yks Pirisjoki karkumatkalla!". Vai jotain muuta? Sinänsä kyllä varmaan paras ratkaisu kaikkien tahojen kannalta tuollainen pantahommeli.
Mitäs helvettiä tommoset meille kuuluisi kun ei sivaritkaan osu enää meidän toimialaan. Ihan riittävästi on oikeitakin hommia ilman tehtävän täyttämisen kannalta hyödyttömien tapausten jahtaamista.
Poliisin pähkinöitä.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kerrassaan hieno uutinen:

Poliisi aloittaa esitutkinnan teinien kiusaamisvideosta

Poliisi on käynnistänyt tutkinnan viime perjantaina tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa teinipoika kaatoi iäkkään naishenkilön tienpenkkaan.

Poikien tönimisvideo poistettiin Youtubesta nopeasti.

Teinipoikien tempeus pöyrityttää netissä

Nainen joutui 15-vuotiaan pojan kiusaamaksi viime perjantaina Savonlinnan Kaartilantie 9 kohdalla.

Pojista yksi oli tönäissyt naisen nurin tien penkkaa vasten. Nainen ei loukkaantunut.

Tapauksesta levisi tuoreeltaan Youtubeen video, joka herätti paljon huomiota nettikeskustelijoiden joukossa. Poikien käytöstä paheksuttiin laajalti.

Heti tapauksen jälkeen poliisi kommentoi, ettei voi käynnistää asiasta tutkintaa, ellei asianomistaja itse tee kiusaamisesta rikosilmoitusta.

IL
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012071615852694_uu.shtml
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Lukijat kertovat: Nämä ylihintaiset tuotteet raivostuttavat

Eikökä naureskelin vaan, että joku oli maininnut Turun lentonäytöksen makkaraperunat, joiden hintaa viime kesänä itsekin naureskelin. Ostin tietysti ja vielä vitosella pienen pillimehun kyydittäjäksi. Kastrupin lentokentällä maksoin joskus kortilla lasillisen (ehkä 0,33l) kokista ja 14€ oli veloitettu. En sitten kuitenkaan ilmoittanut asiasta iltapululle...

Tämmöiset tapaukset joissa tuntee maksaneensa muutaman euron ylimääräistä tai omasta tyhmyydestä muistaa helposti vuosikausia hyvinkin yksityiskohtaisesti ja ne mielellään mainitaankin. Varmaan yks jos toinenkin on joskus maksanut tyhmyydestään satoja tai ehkä tuhansia euroja. Niistä harvemmin tarkkoja summia muistetaan ja jos mahdollista ei haluta tietääkkään ja myös yksityiskohdat pyritään unohtamaan. Ainakin itsellä näin.
 
Viimeksi muokattu:

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Olin kirjoittamassa pitkää postausta Skottiliigan tilanteesta tänne. Kiinnostaa nimittäin monelta muultakin näkökulmalta kuin futis-kulmasta. Suljin vahingossa selaimen, en jaksa samaa tarinaa kirjoittaa uusiksi.

Lyhennelmä: Skottiliigan toinen osapuoli (joo on siellä niitä enemmänkin, mutta käytännössä vain kaksi) Glasgow Rangers tiputettiin nelosdivariin taloussotkujen takia. Rangersin ja Celticin vastakkainasettelu on yksi urheilumaailman suurimmista (pieneltä osin jalkapallollisista syistä, pääosassa on - ylläri ylläri - uskonto ja seuraavana listalla on politiikka, futis pääsi sentään pronssille :))

No nyt sitten se, että muut seurat ei (oikeutetusti) halunnut Rangersia ylimmälle tasolle iskee niitä nilkkaan. TV-sopimusta neuvotellaan uusiksi (koska Rangersin ja Celticin väliset pelit on ainoat laajasti kiinnostavat tuolta ja niitä ei nyt ole). Tämä vetää pikkuseurojen budjetilta maton alta ja pian nekin on konkurssissa. Homma kun on suunniteltu siten, että TV-sopimuksista tulee huomattavasti enemmän rahaa kuin nyt on tulossa.

Tästä voi vetää yhteyksiä futiksen ulkopuolelle. Vaikka "isoveli" voi ärsyttää muita (tässä tapauksessa menestys varmasti ärsytti pikkuseuroja), niin siitä voi olla suoraa hyötyäkin.

Joskus taloutensa huonosti hoitaneen tukeminen ja ymmärtäminen on parempi ratkaisu kuin rankaiseminen (olenko ainoa jolle tulee Euro-kriisi mieleen.)

Lisäksi saarivaltiossa on ilmeisesti pohdittu, että tämä voi tuoda levottomuuksia kadulle, tunteita kun ei pääse katsomoon ilmaisemaan.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Rikosseuraamuslaitoksen ylitarkastaja Vuokko Karsikkaan mukaan uudistus on järkevä. Totaalikieltäytyjien sulkeminen vankilaan aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä. Nyt ihmisen työnteko tai opinnot eivät kärsi.

Ny vaan tarviis tasa-arvon nimissä keksiä miten inttiin menon takia eivätten opinnot tai työnteko kärsisi.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Hehe.

Oltiin menossa miehen kanssa Linnanmäelle ja ajateltiin, että kun kello on jo kuusi illalla, voisimme hyvin ostaa iltahupiliput ja viihtyä pari tuntia lintsin laitteissa. Lipun hinnaksi osoittautui 28 euroa. Koko päivän lippu olisi ollut 36 euroa. Ottaen huomioon lipun voimassaoloajan ja sen hetkiset todella pitkät jonot jokaikiseen huvipuistolaitteeseen, totesimme että säästämme rahat seuraavaan kertaan.
Jonottamisesta en maksa 28 euroa!
Siinon kans yks daijju. Kyllä mä ainakin lintsinä pitäisin hinnat vaikka aina 36 eurossa, jos porukkaa riittää jonoiksi saakka. Vitut kiinnostaa yhden vässykän mielipiteet jonottamisesta tahi iltalipun hinnasta.
 
Ylös