Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Rupesin katsomaan hetki sitten päättynyttä jalkapallon alle 21-v. EM-karsintaottelua tilanteessa, jossa Suomi johti 3-1. Liettua voitti ottelun 3-4.

Faustus

Well-known member
Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Romalta huikea hieman ulkokierteinen veto noin 25 metristä maaliin Pietarissa. Zenitin maalivahti ei edes tainnut huomata kierrettä ja oli siksi hieman väärin sijoittunut.

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Joo ei voita mun suosikki City kyl Valioliigaa.

Chelsea jyllää uuden tähtensä Hazardin voimalla ja nyt ManU vie Fulhamiaku pässiä lihassa!

Prkl miksei City pestannu vaik Pepeä Realista,Hazardia Lillestä ja vaik Balea Tottenhamista. No Neymar on yhä vapaa tavallaan.

Faustus

Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Moisander teki maalin Ajaxille vain 11 minuutin pelin jälkeen. Nikke puski ulospäin kiertäneen kulman takakenosta etuylänurkkaan.

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Suomalaiset innostuu tekemään maaleja aina alussa kun pääsevät huippujengeihin. Eriasia sit jatkos...

de rong

Banned
Liittynyt
17.1.2005
Viestit
3194
Kukaan ei noteeraa alussa näitä suomalaisia,toteavat vaan "ai joku suomalainen?no ei siit oo mitään haittaa!" ja täten nää tekee maaleja. Sitten jatkossa joutuvat vastustajan puristuksiin ja maalihanat kuihtuu.

Faustus

Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Varmaan 90% suomalaispelaajista on toppareita tai keskikentän keskustan pelaajia, joten ei heiltä edes odoteta maaleja.

Getafe johtaa paikallismatsia Realia vastaan 2-1 78 minuutin kohdalla. Real painaa päälle ja Getafe käy tekemässä maalit.

Faustus

Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Getafe voitti 2-1.

Vaihtopenkillä ollut Coentrão avautui tuomarille Getafelle tuomitun vaparin jälkeen ja lensi suoraan suihkuun.

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Mikä logiikka on sen tosiasian takana, ettei siirtoikkuna sulkeudu kauden alkuun? Eikö nyt olisi järkevämpää tietää mikä on pelaajapakka, kun kausi alkaa?

Faustus

Liittynyt
31.3.2000
Viestit
6745
Mönchengladbach enää maalin päässä Mestareiden liigasta.

Lillessä häämöttää jatkoaika. Lille hallitsi ekaa puoliaikaa, mutta viime minuutteina Köpis on painanut päälle.