PuoliPöhkö
Well-known member
Heijastaako se varjoja?Mun suosikkituote on se kiinalainen heijastin joka ei heijasta valoa.
Heijastaako se varjoja?Mun suosikkituote on se kiinalainen heijastin joka ei heijasta valoa.
“This is something that we take very seriously and we will send the product and raw material in question for independent analysis immediately. However, there are some faults with the analysis that could explain the deviating results. The very low amount of vitamin D used in supplements, 0,0004-0,00004 % of the total tablet weight, makes analysis complicated. And if only 10-50 mg is used you can get big deviations. When pharmaceutical companies mix the powder they calculate mixing time depending on particle size and amount of active ingredients, and most importantly the total weight of the tablet. Because the process is designed to make the correct dose in 1 tablet, you can not take 1/10 of a tablet and then take the amount times 10 to see what is in one tablet. This can work for other products with more API (active ingredient) but for vitamin D you really need to take the whole tablet since API is extremely low (apx 0,00004%).
To make this more understandable: If the individual tablet was as big as the total batch size for example 100 kg then it would require no mixing, because it does not matter if all the active ingredient is in the bottom of the pill. However, in the case of Vitamin D it is only 0,0004 % active ingredient in the mix then you would require extensive mixing to get the vitamin D in every part of the powder blend. Futhermore, if you only analyse 1/10 of a tablet you will get the wrong results since the vitamin D particles are never completely evenly spread in the tablet.
In your product [Mega D3] we use a vitamin D that is “dissolved” in vegetable oil and then spray dried. This is to improve bioavailability since vitamin D is fat soluble. So in the gastrointestinal track the oil is broken down by the bile and the vitamin D is absorbed along with it. Since the spray dried particles of vegetable oil are not necessarily dissolved by the hexane and the methanol used in this analysis this could very well explain the results. Also, remember that one should not draw conclutions from one singular test. At least 2 independent studies finding apx the same thing is needed. But again we take this very seriously and we will get to the bottom of this for sure.”
“Also you can add that the raw material cost for vitamin D in this product is about 0,002EUR so it would not make sense to cheat with it.”
Mä haluan mieluusti jättää maksamatta enemmän huonomman makuisesta lihasta.Ainoa ero mitä mä olen paistijauhelihan ja naudan jauhelihan välillä noteerannut (hinnan lisäksi) on se että paistissa on rasvaa (alle) 7% ja naudan jauhelihassa (alle) 10%.
Se on sitten asia eri haluaako maksaa sitä 50senttiä/kg tms tuosta kolmesta prosentista.
En ole makueroa huomannut. Pelkästään tuon alhaisemman rasvaprosentin takia paistista ostellut.Mä haluan mieluusti jättää maksamatta enemmän huonomman makuisesta lihasta.
Aika jos ei täysin turhaan tuota rasvaa välttelet.En ole makueroa huomannut. Pelkästään tuon alhaisemman rasvaprosentin takia paistista ostellut.
Ai. Täällä paistijauhelihassa on alle 5-10% ja naudan jauhelihassa alle 20% tai jotain. Ei täällä naudan jauhelihassa ole ikinä alle 10%.Ainoa ero mitä mä olen paistijauhelihan ja naudan jauhelihan välillä noteerannut (hinnan lisäksi) on se että paistissa on rasvaa (alle) 7% ja naudan jauhelihassa (alle) 10%.
Se on sitten asia eri haluaako maksaa sitä 50senttiä/kg tms tuosta kolmesta prosentista.
Oulun korkeudella lehmät näkevät nälkää.Ai. Täällä paistijauhelihassa on alle 5-10% ja naudan jauhelihassa alle 20% tai jotain. Ei täällä naudan jauhelihassa ole ikinä alle 10%.
No sillä mä ton alle laitoin sulkuihin kun en mä enää muista miten se sana tarkasti oli. Mutta pointtina oli että paistikseen merkattuna että muutaman prosentin verran vähemmän rasvaa.Ai. Täällä paistijauhelihassa on alle 5-10% ja naudan jauhelihassa alle 20% tai jotain. Ei täällä naudan jauhelihassa ole ikinä alle 10%.
Paskaa? D-vitamiinia? Lihaa?No sillä mä ton alle laitoin sulkuihin kun en mä enää muista miten se sana tarkasti oli. Mutta pointtina oli että paistikseen merkattuna että muutaman prosentin verran vähemmän rasvaa.
Ainakin selvä ero naudan paistijauhelihalla naudan jauhelihaan on paljon alhaisempi rasvaprosentti.Tutkiskelin itse tuossa taannoin kahta eri jauhelihapakettia. Toinen oli paistinjauhelihaa ja toinen naudanjauhelihaa. Ja katso: tuoteselosteessa ei ollut mitään eroa. Molemmissa kerrottiin, että tuote oli valmistettu naudasta. Eli siis suomeksi sanottuna siitä paskasta jota tulee kun naudan osia laitetaan lihamyllyyn ja jauhetaan.
Paistinjauhelihan ainoa ero oli otsikkoteksti ja tietenkin hinta joka oli kalliimpi.
Ei sitä paistinjauhelihaa tai naudanjauhelihaa oo mikään pakko ostaa, voi sieltä kaupasta kärriin jotain muuta lastata, jos ottaa niin pahasti kaaliin. Tilanne ei muuttuisi kaupoissa, vaikka asiasta valittaisikin.Miksi ihmisiä kusetetaan ja myydään ihmisille täyttä paskaa?
Sit se on pakko olla pekonia(Turhan rasvaista kyllä) tai jotain jossa hiilarit on nollassa tai lähes. Tai sitten ihan kunnon porsaan sisäfilettä.Ei sitä paistinjauhelihaa tai naudanjauhelihaa oo mikään pakko ostaa, voi sieltä kaupasta kärriin jotain muuta lastata, jos ottaa niin pahasti kaaliin.
...ihmiset ostavat sitä, koska ei ole vaihtoehtoja tai ne vaihtoehdot on tolkuttoman hintavia tai hankalasti saatavilla. Lisäksi uskotaan myytteihin suomalaisen tavaran laadusta, joka on valtaosaltaan valheellinen.Vastaus otsikon kysymykseen on, että koska ihmiset ostavat sitä.