Kimi Räikkösen hehkutustopicci

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Olisihan se ikävää, jos Kimin voiton takia pullopantteja alennettaisiin seitsemällä prosentilla. :p
 

Lobosaurus

Jopefani
Liittynyt
23.4.2009
Viestit
528
Sijainti
Suamesa
Hienoa.
Höh.
Suurempi ilon tunne oli Bahrain 2012. Silloin oli koko päivä hyvä päivä.
Nyt ei tunnu kummemmaltakaan, mitä nyt välillä hymyilyttää. Tuliko voitto niin helpon näköisesti? Bahrainissa oli kyllä kieltämättä paljon mielenkiintoisempaa kisailua.

Noh, jokatapauksessa... KIMI!!!!! :D

:alppu:
No tämä oli kuitennii kauden ensimmäinen kisa, joten tästä voi kehitellä jos minkälaisia odotuksia mestaruustaistoon.
 

ScuderiaJormaz

Well-known member
Liittynyt
8.7.2007
Viestit
1196
Eilen-ja varsinkin tänään noita Melbournen kuvia katsellessa tulee omituinen flashback vuoteen 2007...Kimi,Alonso ja Hamil..eikun Vettel.Hmm..tästä tulee hyvä kausi.Red Bullit eikä Ferrari karkaa.Kimi taistelee mestaruudesta,se on varma jos jokin on varmaa.Victory!! :alppu::thumbup:
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
Toisena MM-sarjassa neljänneksi parhaalla autolla. Hehkutus ansaittu. :alppu:

Vähän nostalgiaa. http://www.youtube.com/watch?v=WIMPjPtaPv4

Pakko sanoa että vaikka Massa on jousen jälkeen ollut varjo entisestään (syy ehkä jousessa, todennäköisemmin Ferrarin asenteessa kuljettajia kohtaan), 2007 ja 2008 Massa ajoi hyvin ja teki työnsä niin kuin pitääkin. Interlagos 2007 ei unohdu Massankaan osalta. Myös 2008 Massa kuitenkin tuli melkein mestariksi vaikka Hamiltonilla oli nopeampi ja luotettavampi auto. Tämä kertoo paljon Hamiltonista, vaikka ei sitä moni halua tunnustaa. Fact is stranger than fiction, but most people prefer fiction.

On aika outoa kuinka Ferrarilla ollaan haluttomia tunnustamaan Kimin tekoa 2007. Kai se on vähän sama kuin ex-aviopuoliso, useimmat eivät voi tunnustaa tosiasioita, on mukavampaa kehitellä fiktiota omasta hyvyydestä ja toisen vioista. Tulee vielä aika kun tosiasiat silti tunnustetaan. Kimin 2012-2013 on jo varmasti avannut monet silmät. Niin kova Kimi-fani kuin olen aina ollutkin, en olisi uskonut näin kovaan comebackiin.

Sinänsä hauskaa jos youtubessa laittaa hakusanoiksi "king of spa", tulee (käytännössä) tulokseksi vain yksi kuljettaja. Senna? Schumacher? Ei. Todennäköisesti kaikkien aikojen lahjakkain kuljettaja.

Tämä vielä pakko lisätä: http://www.youtube.com/watch?v=14qA8-9nzcg
 
Viimeksi muokattu:

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
Nykyinen Kimi muistuttaa 2003 Kimiä. 2003, vuoden vanhalla autolla täysin ylivoimaista Ferrari vastaan, yhden moottoririkon ja/tai ratavalvojien avustuksen (Nurburgring) päässä mestaruudesta. Mutta kuitenkin eri Kimi. Ei niin nopea, mutta paljon viisaampi, racecraft eri tasolla. Lotuksella viime vuonna kolmas, tänä vuonna tällä hetkellä toisena. Media tykkää hehkuttaa Alonsoa, kuinka mukamas ajaa autolla mahdottomia tuloksia. Totuus on vain tarua ihmeellisempää. Kuka olisi uskonut että viime kauden Lotuksella voi olla kolmas MM-sarjassa, tai tänä vuonna toisena? Ei edes median pellet. Siksi se jää vähemmälle huomiolle. Beyond belief.

Autosportin foorumilla oli pieni väittely siitä onko Kimi hyvä aika-ajaja. Kimi on aina ollut parempi kilpa-ajaja kuin aika-ajaja. Mutta. Nurburgring 2003. Silverstone 2004. Monza 2006. Kuka muu kuin Kimi olisi ajanut ne kierrokset? Senna kyllä. Vettel ehkä. Muut? Ei.

Siltikin. Silverstone 2004 kilpailun ensimmäinen kierros: Kimi viiden sekunnin johdossa täysin ylivoimaista Ferraria vastaan. Tai Spa 2004 viimeiset kolme kierrosta, jälleen täysin ylivoimaista Ferraria vastaan. Näitä ei todeksi uskoisi jos ei näkisi. Spassa 2004 Schumacher varmisti mestaruutensa, mutta katsokaa hänen kehonkieltään kilpailun jälkeen. Hän ei voi uskoa mitä juuri tapahtui. Hän on lyöty tavalla jota hän ei ole koskaan kokenut eikä tule koskaan toiste kokemaankaan.
 
Viimeksi muokattu:

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13764
Most people prefer fiction, but there is atleast one man who sees the truth. A fan of Kimi Raikkonen.

Mersu oli alkukaudella kisaiskussa niin kaukana etten tuosta vaan näkisi sitä kaikkinensa tähän asti Lotusta parempana. Ferrari nyt tuntunut tippuvan kyydistä toistaiseksi.

2003 renkaat oli Macilla paremmat, ja moottorikin kilpailukykyisempi kuin 2002.
Ja 2004 Silverstonen alussa renkaat olivat heti iskussa Ferrariin verrattuna ni se siitä täydestä ylivoimasta siihen tilanteeseen. Samoin turva-auto pelasi Spassa Macin pussiin, sen renkaat kun olivat nopeammin iskussa, kuin Ferrarin Brisukat.

Mutta aiheeseen itsekin, ni todella hyvinhän Kimi ajaa.
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Kimi saa tallilta kuukausikortin thaihierontaan ja ensi kisassa nähdään terveselkäinen ja rentoutunut Kimi.
 
Ylös