PuoliPöhkö
Well-known member
Kyllä. Osaan varsin luotettavasti maistaa pihvin!
Kyllä. Kokin tärkein asia on maistaa toisesta pihvistä palanen maistaakseen, että onko se mediumia vai ei. Kokemus ratkaisee ja voi lopuksi antaa vieraalleen pihvin sellaisenaan, ei sitä jo leikattua pihviä.Kyllä. Osaan varsin luotettavasti maistaa pihvin!
Kokemus on yksi arvostettu ominaisuus. Lihalämpömittari on sitten toinen. Mittari on täysin lahjomaton ja kertoo tarkalleen mikä on tilanne siellä lihan sisällä.Kyllä. Kokin tärkein asia on maistaa toisesta pihvistä palanen maistaakseen, että onko se mediumia vai ei. Kokemus ratkaisee ja voi lopuksi antaa vieraalleen pihvin sellaisenaan, ei sitä jo leikattua pihviä.
Komp.En tiedä, kun en ole koskaan kokeillut.
En tiedä. Itse vedin tuurilla. Kuten kaikessa muussakin.Eikös se mene niin.
Tää "pinnat kiinni" on uskomattomin legenda joka kiertää paikasta toiseen netissä. Sitä levittää jopa arvostetut kokit.Eikös se mene niin, että perkeleen kuumalla pannulla sihauttaa pinnat kiinni ettei neste karkaa - ja voila! Valmista tulikin jo.
Itsehän sain tavallansa yllättävältä taholta kutsun Tuuriin ensi lauantaina. Jättänen kuitenkin menemättä vaikka tarjolla olisi ruokailua Juustoportissa ja vaikka mitä. Ei pornoa kuitenkaan.En tiedä. Itse vedin tuurilla. Kuten kaikessa muussakin.
Tää onkin hyvä muistaa, jos joskus innostun kokeilemaan. Pihvit siis paistetaan pannulla. Itse olin aikeissa hankkia solariumia tuohon tarkoitukseen, mutta hyvä että selvisi tämä.Siinähän ne mukavasti paistuu atrian, hk:n tai kariniemen pihvit kätevästi pannulla :ahem:
Pannullapa hyvinkin. Jotkut myös uunissa. Sähkö. Ei mikro.Tää onkin hyvä muistaa, jos joskus innostun kokeilemaan. Pihvit siis paistetaan pannulla. Itse olin aikeissa hankkia solariumia tuohon tarkoitukseen, mutta hyvä että selvisi tämä.
Juu ja ei.Tää onkin hyvä muistaa, jos joskus innostun kokeilemaan. Pihvit siis paistetaan pannulla.
Törni, tuo Forumin lihalämpömittari.