Kumpi tulee halvemmaksi, vuokrakämppä vai omistuskämppä?

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Yks vanha töikaveri asui yhden kesän teltassa Espoossa Oittaan leirintäalueella.

Sai sovittua telttamaksun todella edulliseksi eli vastaan että: TELTTA

Kesän asumiskulut oli apaut 200 markkaa tai jotain. Polki villarilla töihin Oittaalta joka aamu, mutta se nyt ajoi talvellakin fillarilla töihin. Aika sissi oli jäbä :cool:

Tuollaisia heppuja on harvassa. Oli muutenkin aika erikoinen heppu, mutta yks melkoisen hauska Tallinnan reissu tehtiin sen kanssa ;)

Meni sittemmin naimisiin venäläisen naisen kanssa (tapasi Moskovassa opiskellessa) ja sai skidinkin. Tarttis soitella sille joskus...
Oli tosiaan AIKA erikoinen heppu. Tosin nuo aikakäsitteet on mulle hankalia, että mitähän se nyt tässä oikeen tarkoittaa?
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
Täällä nyt kritiikkiä tulee jalat maahan pultatuilta perusfoorumisteilta jotka parhaimmillaankin saavuttavat vain keskinkertaisen keskiluokkaisen tylsän elämän kokoomuslähiöissä. Joni sen sijaan on foorumin potentiaalisin tuleva miljardööri, miehellä on visioita! Joni tarvitsee enää sen ratkaisevan palapelin palan ja vähän myötätuulta joka yllyttää menestystarinan villiin laukkaan kohti Forbesin listoja, Malibun rantoja ja puputytöillä päällystettyjä Sunseekereitä.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Toisaalta Joni voisi alkaa Rihannan poikaystäväksi, silloin ei tarviisi edes lauleskella.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
joo olet ihan oikeassa, miljoonia musiikillaan tahkoava maailmantähti on tosiaan ihan sama kuin parikymppisiä isiltä ruinaava kotona asuva poikamies....
:D
Mitkä tahansa kaksi epäidenttistä asiaa saadaan näyttämään identtisiltä kun katsotaan riittävän etäältä. Esimerkiksi jos Plutosta mulkasee hätpikaa Jonia ja Rhiannaa Raybanien läpi ja yöllä, niin tokkopa noista ihan massiivisia eroja huomaa. Ellei asento paljasta.
 

Örfil

Guest
Onpas ruma Audi. Ei mun mielestä oikein sovi avomalli TT:hen.
Ihan tarkoituksella.

Yhtä hyvin kuin Joni tuon talon isännäks, sille sopii tuo auto.

Luulisin että Joni tietää jo että kummasta päästä kolaa pidetään kiinni, mutta mitä sillä tehdään, onkin aivan eri juttu :D

Jonihan palkkaa työttymyyskorvauksilla ja perintörahoilla palvelijan, huom! kaikki työttömät forumistit: nyt on unelmapaikka auki!
 
Ylös