Big Brother 2013

tieri

Banned
Liittynyt
12.3.2009
Viestit
571
Diibadaabaa...
Sä päätit sitten oksentaa kaikki areenan angstis mun niskaan, kun muitten päälle et uskaltanut?

Aika kovaa tekstiä noi sun "oikeat" ja "väärät" mielipiteet. Onhan se hyvä, et joku tietää mitä mieltä muut saa olla asioista.:thumbup:

Yksi syy muuten miksi en pidä BB:stä on se tekopyhyys. Koko formaatti perustuu tirkistelylle ja kun vihdoin alkaisi jotain mielenkiintoista tapahtua (paska lentämään oikein kunnolla) vedetään töpseli seinästä.:wall:
Jos haluan katsella/kuunnella juopuneiden paskanjauhantaa, se onnistuu ihan tuossa lähikuppilassa, murto-osalla siitä hinnasta mitä joku BB paketti maksaa. Jututkin ovat yleensä parempia. Mikä parasta, siihen sekoiluun pääsee itsekkin osallistumaan, jos haluaa.

BB vois kiinnostaa mua enemmän, jos siellä sais ja vedettäis sellaisia superarsyttäviä nilkkeja (esim. se chat fägäri. Tsiisus!) kunnolla turpiin, notta oppis olemaan tai tavikset vs. hallitus. Jotain särmää siis. Nyt se on vähän sellaista pullamössönutuista tekopyhää homohalailua koko ohjelma. Ei kiitos.

Sääli, että ne jälkiselvittelyt, jotka johtivat koko lähetyksen vaimentamiseen ja sensurointiin, eivät ole kenelläkään vissiin tallessa.
Varmana ovat tallessa, mutta julkaistaanko/vuotavatko ne ikinä, on sitten ihan toinen juttu. En tiedä BB:stä mutta mitä muihin produktioihin tulee, joiden kanssa tekemisiin olen joutunut, ei nauhojen säilyttäminen ulkopuolisilta turvassa tunnu olevan kovin suuri prioriteetti. Olisin pystynyt yhden suntoisen suomalaisen tosi-tv sarjan nauhat sosialisoimaan, suuremmitta vaikeuksitta.
 
Viimeksi muokattu:

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
En tiiä, mutta ihan hyvä meno täällä khatissa!

Julkkis BB:ssä parasta oli kun hehkuttivat alussa, miten ihanasti ovat hitsautuneet porukkana yhteen ja sitten kahden tunnin päästä revitään melkein hiuksia päästä, töhritään toisen tekemää taideteosta ja tönitään seinille.

 
Viimeksi muokattu:

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Marianne LÖI Teppoa. Mahtaako tulla nyt lähtö talosta hälle. Tosin kyllä se Teppokin töni sitä ensin. Teppo töni Mariannea, Marianne vaati lopettamaan. Teppo ei lopettanut ja Marianne löi avarilla.

Tota edelsi tosi raju nimittely ja uhkailu.

Teppo sanoi, että jos Marianne vielä palaa päiväkirjahuoneesta (jossa Marianne on nyt) tapahtuu pahoja, eli aikoo kostaa.

Mutta jätkä itse alotti tönimisen ja kiinnikäymisen eikä lopettanut vaikka Marianne huutamalla käski lopettaa tönimisen ja kiinnikäymisen.

Teppo "Mitä noi muut täällä tekee kun ei oo ollenkaan staroja niinku mä" saattaa kyllä kans lentää talosta ton uhkailun ja tönimisen vuoksi.


Tappeluna tää oli paljon rajumpi kuin Andyn ja Anun yhteenotto.
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Ja ton seurauksena Marianne ulos talosta, ei Teppo. Outoa. Koska Teppohan sen tönimisen ja kiinnikäymisen aloitti eikä lopettanut vaikka Marianne vaati lopettaamaan, Marianne sai sen loppumaan vain lyömällä
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Hei vittu oikeesti. Mä painan yöllä puol kolme New Post nappulaa, niin sieltä tulee jotai BB paskaa...


Vittu,, joku roti nyt tännekkin :mad:
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
Ja taas toteutui perinteinen koulukiusaamisen draaman kaari. Ensin mammat kiusaa Mariannea, sitten Teppo vittuilee ja lopulta kiusattu poistetaan, mutta kiusaajat saa jäädä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tuli katteltua tuo Tepon ja Mariannen tilanne. Henkinen väkivalta ei taida kuulua BB:n sanavarastoon, joten jos fyysisellä puolella pellkästään mennään, niin varmasti oli oikein laittaa Marianne ulos. Hänen omastakin puolestaan jo senkin vuoksi minkälaiseksi tuo homma on mennyt tuossa kiusaamisessa.

Ei BB talosta kuitenkaan voi porukkaa ulosvetää sillä periaatteella, että vittuilevat tai kiusaavat - tai ei ainakaan mun mielestä.

Eipä siinä, mä kuitenkin luulen, että voittaja, joka tästä sopasta poistuu, tässä tapauksessa, on Marianne. Jokainen katsoja kyllä näkee minkälaisia suurinosa noista jäljelle jääneistä ihmisistä on. Yksiä persereikiä.

Mutta tuota, ei tämän ihmeempiä tällä kertaa. HEI TERVE PIKKU KÄRPÄNEN! LET ME SING THE SONG OF MY PEOPLE! <3
 
Ylös