No tartteeko sitä sitten ihan välttämättä takaa.... :frank:Yks kaveri on viäki järkyttyny kun huomas parikymppisellä unkarilaislikalla karvansänkeä pakaroissa.
Eiku saunassa vihtoessa käsi kankkua epähuomiossa hipaissut.No tartteeko sitä sitten ihan välttämättä takaa.... :frank:
Kamoonepähuomiossa
http://www.talouselama.fi/uutiset/eu+maaraa+seuraavaksi+kuinka+paljon+vessan+vetamisessa+saa+kulua+vetta/a2212588EU määrää seuraavaksi, kuinka paljon vessan vetämisessä saa kulua vettä
Euroopan unioni julkaisee ensi viikolla säädöksiä, joiden on tarkoitus standardisoida vessan vetäminen unionin alueella, kertoo Independent.ie.
Säädökset määrittävät muun muassa paljon vettä vessan vetämisessä saa kulua. EU pyrkii vähentämään vessassa käytettävän veden määrää.
Englantilaiset vessat esimerkiksi kuluttavat kaksi kertaa enemmän vettä kuin suomalaiset. Uuden säädöksen jälkeen vessan vetämiseen saa kulua kerralla enintään kuusi litraa vettä.
http://www.taloussanomat.fi/kulutustavarat/2013/11/04/eu-kieltaa-tehokkaat-polynimurit/201315332/12EU kieltää tehokkaat pölynimurit
Euroopan unioni aikoo puuttua imurointiisi. EU kieltää ensi vuoden syyskuusta lähtien tehokkaimpien imurien myynnin, koska ne kuluttavat liikaa energiaa.
Saksalaislehti Frankfurter Allgemeine Zeitungin mukaan 2014 syyskuuta jälkeen voi myydä vain imureita, joiden teho on alle 1600 wattia. Vuodesta 2017 teho saisi olla enää 900 wattia.
Pölynimurit pitää myös varustaa energiatehokkuusmerkinnöillä A:sta G:hen.
Kuluttajilla on oppimista, sillä nykyään kodinkoneliikkeistä saattaa löytää maksimiteholtaan jopa 2400-wattisia imureita. Kansa on tottunut siihen, että wattiluku on suoraan suhteessa imutehoon.
Frankfurter Allgemeine Zeitungin mukaan pölynimurivalmistajat eivät juurikaan vastustaneet uutta säännöstä. Markkinoilla on nykyisin ekopölynimureita, joiden tehot ovat esimerkiksi 700–1000 wattia.
Olen kuullut saman. Ongelmat eivät välttämättä näy itse rakennuksessa vaan esim. asuinalueella. Viemäriverkostossa lilluu liian sakeaa tavaraa, jolloin putkenosia lopulta tukkeutuu. Tilanteita on eskaloitunut uusilla omakotitaloalueilla, missä joka torpassa on vesipihit pöntöt.Sellaisista pöntöistä, joissa on mahdollisuus pienempään ja isompaan huuhteluun, olen kuullut sanottavan että ei koskaan kannata käyttää sitä pientä huuhtelua, ei nimittäin huuhtele tarpeeksi ja lopulta tuloksena on tukos. Ja se ei liene vedensäästön väärti.
Varsinaista faktatietoahan mulla ei ole, en ole asiantuntija. Huhupuheita ja juoruja. Niitä mä levittelen kuin kylän akat.
Se onkin tarkoitettu kuspissan huuhteluun, ei tuki normaali ihmisellä pönttöä.Sellaisista pöntöistä, joissa on mahdollisuus pienempään ja isompaan huuhteluun, olen kuullut sanottavan että ei koskaan kannata käyttää sitä pientä huuhtelua, ei nimittäin huuhtele tarpeeksi ja lopulta tuloksena on tukos.
Onkelma tuleekin juuri siitä, että kunnan viemäriverkostoon ajautuu liian vähän vettä, kun pisut huuhtaistaan pienellä määrällä. Jos hulautettaisiin isolla, niin kuin ennenvanhaan, ei ongelmia ilmenisi.Se onkin tarkoitettu kuspissan huuhteluun, ei tuki normaali ihmisellä pönttöä.
Eri asia jos pyyhkii kostealla.Se onkin tarkoitettu kuspissan huuhteluun, ei tuki normaali ihmisellä pönttöä.
Ehkä kunnan viemäriverkostoa kannattaisi huuhdella muulla kuin juomavedellä.Onkelma tuleekin juuri siitä, että kunnan viemäriverkostoon ajautuu liian vähän vettä, kun pisut huuhtaistaan pienellä määrällä. Jos hulautettaisiin isolla, niin kuin ennenvanhaan, ei ongelmia ilmenisi.
Saksalaisella lentokentällä huuhtelivat sadevedellä. Vaikutti toimivalta ratkaisulta. Oletan että kompensoivat vesijohtovedellä kuivina kausina.Ehkä kunnan viemäriverkostoa kannattaisi huuhdella muulla kuin juomavedellä.
Täytyy toki muistaa, että vesi kiertää luonnossa eikä paskanhuuhteluun käytetty vesi ole iäksi menetetty. Suomessa puhdasta juomakelpoista vettä on saatavilla sitä mukaa kuin sitä käytetään. Näin hyvin asiat eivät tietenkään ole kaikissa maapallon kolkissa.Koska onhan se järjetöntä minkälaisia määriä juomakelpoista vettä länsimaissa haaskataan pashan huuteluun.
Onko se järjetöntä? Muistan, että Suomessakin on rakennettu koetaloja, joissa on kaksivesijärjestelmä. Pashat huuhtaistaan sadevedellä tms., samoin suihkusta ei välttämättä tule juomavettä. Miksi kaksivesijärjestelmä ei ole yleistynyt? Kaiketi siksi, että a) järjestelmän rakentaminen sekä ylläpito on kallista ja b) juomavesi on halpaa.Saksalaisella lentokentällä huuhtelivat sadevedellä. Vaikutti toimivalta ratkaisulta. Oletan että kompensoivat vesijohtovedellä kuivina kausina.
Koska onhan se järjetöntä minkälaisia määriä juomakelpoista vettä länsimaissa haaskataan pashan huuteluun.
Onkos Britanniassa laajasti käytössä nämä ns. observatorio-tyyppiset pöntöt? Sellaiset, missä jätös jää kuivalle vaaka-alueelle tarkasteltavaksi, ja siitä sitten huuhtaistaan pois. Venäjällä ja muissa sivistysmaissa sellaisia ainakin esiintyy.Brittiläisissä vessoissa menee tuplamäärä vettä skandinaavisiin (tai saksalaisiin) ja silti niillä on putket tukossa. Britit ei vaan osaa vesi- ja viemäritöitä. Tai tarkemmin, osaaminen on jäänyt 150v takaiseen laatuun.