Kuvis

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Pidä kengät siistinä: loppuillan lisävaruste rajoittaa "pitkän syljen" hajontaa.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Kainuun Sanomat: Mitä mieltä olette koululle hiljattain perustetusta pakolaiskeskuksesta ja kyläkuvaan ilmestyneistä pakolaisista?
Irmeli Väänänen: Uusi ja outo tilannehan tämä on kaikille. Paikallisten olisikin hyvä olla nyt avarakatseiseisia.
 
Viimeksi muokattu:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Nyt ei enää riitä maltti. Olga saa voittaa.

14 Captain Howdy
14 burb
11 joukahainen
9 Albert Oil
9 Salmisen Jone
8 Jjusban
7 Lunssila
6 markoj
5 JPP
4 Mehe Rienarsuo
4 Fagerholm
4 Pakokaasu
3 PuoliPöhkö
3 Sue_me
3 tmoi
3 Olga
2 mustakaari
2 Jacques
1 juoksia
1 JayR
1 AJ
1 Il Tempo Gigante
1 FW08
1 jjv
1 Racer X
1 Zervuska Haidis
1 oldez
1 Archie
1 Tsuhna
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tapahtumapaikka: Virrat
Tarina: Tosi
Aika: Helmikuu 2001

Olivat viimein, leudon talven loppuvaiheissa, auranneet Kalettomanlahdelle ja Härkösenselälle kunnon kävelyreitit aina Raatosaareen ja Keiturinsalmeen saakka. Sinnepä Al-setäkin eräänä aurinkoisena sunnuntaina meni runsaslukuisen joukon muuassa jäälle käveleskelemään ja nautiskelemaan kauniista kevättalvisesta päivästä. Siitäpä saikin mukavan kävelylenkin, kun kotiin keskustaan palasi kävellen Heinäahon ja Ranta-Keiturin kautta. Siinä oli illalla kiva sitten syödä vähän Dilanan pizzaa ja katsoa televisiosta Spedeä.

Päivät kuluivat ja muuttuivat viikoiksi, paikkakunnalla opiskelleen Alpun koulu sujui miten kuten. Ilma alkoi taas nopeasti leudontua - pian olikin jo täysi kevät. Kouluun monta viikkoa pakkasten ja lyhyen matkan vuoksi kävellyt Albert alkoi tuumia, että voisi olla taas aika pyöräilyn. Mutta pyörää ei taloyhtiön vajasta löytynyt. Ei sisältä, eikä talon edustalta telineestä, johon se joskus oli unohtunut.

Al-setää alkoi kismittää. Noinko nyt oli, että täälläkin jumalan hylkäämässä periferiassa on liikkeellä kylmäverinen ja paatunut roisto, joka köyhältä opiskelijaraukalta kehtaa kulkuvälineen pölliä. Eihän siinä auta...Siinä samassa Albert muisti erään karun tosiasian ja hiki kohosi otsalle: Eikös vaan hän ollutkin ajanut pyörällään sinä kauniina päivänä sinne jäälle kävelemään! Eikös vaan ollutkin? No olihan hän, tarkoituksena kun oli kävellä samaa reittiä takaisin ja jatkaa pyörällä takaisin kotiin. Pyörän olemassa olo oli kuitenkin autuaasti unohtanut siinä jäällä nautiskellen talsiessa.

Ja sinnehän se Crescent jäi Kalettomanlahden jäälle! Rantaan rientäessään Albertille kävi selväksi, että jäälle ei enää ollut mitään asiaa, se kiellettiin kylteinkin. Isot sulat kohdat vain järven hauraan jään seasta paistoivat. Täten ei auttanut kuin tyytyä kohtaloonsa ja jäädä pohtimaan ko. fillarin kohtaloa: Oliko sen joku jäältä pelastanut vai liekö kuljin pulahtanut järven pohjaan auringonsäteiden sulatettua sen alta jäätä riittämiin?

Asia jäi ikuiseksi arvoitukseksi.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Symbolinen kuvitus forumin tasosta: kisat jäässä, ketään ei missään, horisontti vinossa ja moderaattori huomauttaa väärin parkkeeratusta pyörästä.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13749
Oli viileä Belgian kilpailuviikonloppu alkamassa. Nuori Michael oli ottanut fillarin mukaan, ensimmäistä rataantutustumista varten.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Näin
Rainier sanoi:
"BMW Owners of Jämsääniä":n jäsenet suuttuivat huhusta, jonka mukaan vain bemarilla on erityisen hankalaa liikkua talvisin.

Kerho demonstroikin Säyrylänsalmen jäällä, että tämä ongelma koskee kaikkia takavetoisia kulkuvälineitä.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Ei pitäis nillittää, mutta tuossa pyörässä on sitsi/istuin/penkki säädetty väärin kun etuosa on alaviistoon.:nope:

*amadöörit*
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös