Liian vaikeeta. Valitettavasti vastauksesi ei voittanut. Parempaa onnea ensi kerralla!Jauhelihatäytteisiä perunoita.
Luultiin että ehdit jo kuolla keuhkikseen.No ollaan sitte syömättä.
Tee perunoilla täytettyä lihamureketta.Nysväisinkö jauhelihapihvejä vai jauhelihaperunalaatikkoa? Vai ihan jotain muuta, kun pääraaka-aineina jauheliha ja perunat?
Eka vastaus voittaa. Vastausaikaa tupakin verran.
Vastausaika meni umpeen, mutta ehdotan tulevaisuuteen: "Cottage Pie".Nysväisinkö jauhelihapihvejä vai jauhelihaperunalaatikkoa? Vai ihan jotain muuta, kun pääraaka-aineina jauheliha ja perunat?
Eka vastaus voittaa. Vastausaikaa tupakin verran.
Tuollaiset kannattaa googlata:Voiko juustoa pakastaa? No, ei toi ollu se kysymys. Mitä vaan voi pakastaa, vaikka kiven, kananmunan tai kumiankan.
Mutta muuttuuko sen kulinaristiset ominaisuudet pakastuksen myötä? Sen juuston, ei kiven tai kumiankan.
Aihe oli juuri vasta esillä ns. "Putin-juustojen" takia.Valio sanoi:Juustojen pakastaminen
Pakastaminen voi hieman muuttaa juustojen makua ja kuivattaa sekä haurastuttaa niiden rakennetta. Jos juusto on tuoretta ja hyvälaatuista, se kärsii vähemmän pakastamisesta. Leikkaa pakastettavat juustot korkeintaan 300 gramman paloiksi ja pakkaa palat ilmatiiviisti. Myös tuorejuustoja ja sulatejuustoja voi pakastaa. Pakastusajaksi suositellaan korkeintaan 3 kk. Sulata juustot jääkaapissa ja käytä pian sulatuksen jälkeen. Juustoraaste sopii hyvin pakastettavaksi kerta-annoksina.
Valio
Tässä tapauksessa en olisi niinkään varma. Alli&Tallin chemtrail-juttujen perusteella näyttää selvältä ettei hahmolla ole yksinkertaisimpiakaan "työkaluja" erottaa luotettavaa tietoa epäluotettavasta.Tuollaiset kannattaa googlata:
Kiitos ruakavinkistä, Alex!Nysväisinkö jauhelihapihvejä vai jauhelihaperunalaatikkoa? Vai ihan jotain muuta, kun pääraaka-aineina jauheliha ja perunat?
Eka vastaus voittaa. Vastausaikaa tupakin verran.
No ei niin. Vähän on pölöjä olo nyt.Ei me tiijjetty.