Toki, siitähän on biiskin...Oletko kuullut sellaisesta uutuudesta kuin Soylent Ham?
Toki, siitähän on biiskin...
Soylent Ham, holy ham
All is calm, all is bright
'Round yon virgin , mother and child
Holy infant so, tender and mild
Sleep in heavenly peace,
Sleep in heavenly peace.
Eikös yleensä parhaat syötävät panna piiloon, kun vieraita tulee:ahem::ahem:
:thumbfh::nope::thumbdown:wall:
Muistan vieläkin sen ala-asteen joulutodistuksen....
Tonttu Torvinen on salainen
Ja pukin törkein alainen
Hän urkkii, kurkkii, vakoilee
Ja sitten masturboi
Kelle pukki tänävuona lastit antaa voi
Tällä päivämäärällä ostin pienen (alle 3 kg) harmaasuolatun kinkkurullan, jonka kypsentänen tosiaan sun - maa yönä.Ostan joulukinkun mahdollisesti kolmen seuraavan päivän aikana. Ja paistan mahdollisesti mahdollisen ostokseni sun-maa tai maa-ti välisenä yönä. Uunissa. Keittiössä.
Tyyppi vetää ihan luomut oikosenaan.Niin joo nämä vekkulit ei ollu jäässä lain.
Nyt herahti vesi kielelle, mutta vasta 1,5 vuorokauden päästä helpottaa.Näin on ja aivan kohta maistellaan! Kinkun ensipuraisu... ahhh.
Onneksi meillä on aina syöty kinkku aattona UUNILÄMPIMÄNÄ. Kylmä kinkku, hyi hitto että on puisevan makuista.Tosiaankin, se on taas se aika ovella, jolloin puoli Suomea herää keskellä yötä pistämään kinkkua uuniin, jotta saavat syödä sitä sitten kylmänä aattoiltana vaikka se kaikkien mielestä maistuu lämpöisenä ja juuri uunista otettuna paljon paremmalta :frank:
Päsähti dejavu tuosta. Virallisen tarkastuksen myötä löytyi selitys toissavuodelta. :thumbup:Kylmää kinkkua vetävät varmaan tilaa ravintolassakin pippuripihvin ja käskee käyttää sen jääkaapin kautta että se on kylmää?
Viisaita sanoja, viisaita sanoja.
Vähän sama kuin menis ravintolaan, tilais pippuripihvin ja pyytäis että paiston jälkeen nakkaavat sen jääkaappiin tunniksi ennen tarjoilua.