Joulukinkkujen valmistelu- ja paistotoimien liveseuranta 2013

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tänään haetaan kaupasta omamme, ei tanskalaista kylläkään, kun perkeleet pumppaavat possun lihakset täyteen vettä.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Oletko kuullut sellaisesta uutuudesta kuin Soylent Ham?
Toki, siitähän on biiskin...

Soylent Ham, holy ham
All is calm, all is bright
'Round yon virgin , mother and child
Holy infant so, tender and mild
Sleep in heavenly peace,
Sleep in heavenly peace.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Toki, siitähän on biiskin...

Soylent Ham, holy ham
All is calm, all is bright
'Round yon virgin , mother and child
Holy infant so, tender and mild
Sleep in heavenly peace,
Sleep in heavenly peace.
:D:D:D

Tonttu Torvinen on salainen
Ja pukin törkein alainen
Hän urkkii, kurkkii, vakoilee
Ja sitten masturboi
Kelle pukki tänävuona lastit antaa voi
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
:D:D:D

Tonttu Torvinen on salainen
Ja pukin törkein alainen
Hän urkkii, kurkkii, vakoilee
Ja sitten masturboi
Kelle pukki tänävuona lastit antaa voi
Muistan vieläkin sen ala-asteen joulutodistuksen....

.....käyttäytyminen ja huolellisuus 6
 

P1 Rai

West Coast
Liittynyt
3.6.2013
Viestit
3027
Sijainti
Siellä
Ostin kolm3 päivää sitten ja ajattelin nyt ottaa sulamaa. 4,5 KG jytky.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Ostan joulukinkun mahdollisesti kolmen seuraavan päivän aikana. Ja paistan mahdollisesti mahdollisen ostokseni sun-maa tai maa-ti välisenä yönä. Uunissa. Keittiössä.
Tällä päivämäärällä ostin pienen (alle 3 kg) harmaasuolatun kinkkurullan, jonka kypsentänen tosiaan sun - maa yönä.

Ensiselitykseksi kinkkurullan pienuudesta saanen mainita yhden tämän talouden joulunviettäjän olevan tällä hetkellä kasvissyöjä, joten kinkkua ei häneen mene. Toiseksi syyksi mainitsen itseni, jota pikitie keski-Pohjanmaalle kutsuu jo tapaninpäivänä. Kinkun jätän siis silloin tähän osoitteeseen.

Tapanina.
 
Viimeksi muokattu:

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
6 kiloa luomusikaa. Toinen mötkö on uunissa ruiskuoressa ja kohta lienee 80° sisältä lämmin se.
145 € muuten kustansi nuo siat, saatanan siat!
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Valmistelutoimet etenevät.
Sian kannikkaa siirretty edellistä sijaintiaan 3-4 C lämpöisempään sulattoon.
Huomenna iltapäivästä liikahtaa jo noin 10 C lämpötilaan, kannellisessa astiassaan autotallin lattialle ja maanantaiaamuna sisälle huoneen lämpöön.
Paisto alkaa tiistaiaamuna klo 01...02, jolloin perskannikan luulisi olevan hyvissä starttiasemissa lämpötilojensa suhteen.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Tosiaankin, se on taas se aika ovella, jolloin puoli Suomea herää keskellä yötä pistämään kinkkua uuniin, jotta saavat syödä sitä sitten kylmänä aattoiltana vaikka se kaikkien mielestä maistuu lämpöisenä ja juuri uunista otettuna paljon paremmalta :frank:
Onneksi meillä on aina syöty kinkku aattona UUNILÄMPIMÄNÄ. Kylmä kinkku, hyi hitto että on puisevan makuista.
Kylmää kinkkua vetävät varmaan tilaa ravintolassakin pippuripihvin ja käskee käyttää sen jääkaapin kautta että se on kylmää?
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Ajattelin sen tosta kota sisään tempasta. Ehtii lämmetä kunnolla, ennen kun uuniin pääsee..
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Kylmää kinkkua vetävät varmaan tilaa ravintolassakin pippuripihvin ja käskee käyttää sen jääkaapin kautta että se on kylmää?
Päsähti dejavu tuosta. Virallisen tarkastuksen myötä löytyi selitys toissavuodelta. :thumbup:
http://www.f1-forum.fi/vb/showthread.php?t=35635&p=1848867&viewfull=1#post1848867

Viisaita sanoja, viisaita sanoja.
Vähän sama kuin menis ravintolaan, tilais pippuripihvin ja pyytäis että paiston jälkeen nakkaavat sen jääkaappiin tunniksi ennen tarjoilua.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Sian perse pois uunista noin klo 6.30. Olikin sitten uunipelti aika nesteessä.

Kohta puolin vois veitsen teroittaa ja sian kamarastaan erottaa.

Ja ottaa pienet maistiaiset.

Niin juu, oli huono idea kuulema paistaa kinkku yöllä.
 
Ylös