Olga
.
Kahvia ja sen ohessa juustoleipää lakkojen kera. Ei huono. :thumbup:
Jaahas, kaapin ovet taas rymisee oikein huolella.Otan nyt saunaan mukaan eversti Sandelsin, en muita.
Toinen eversti jo menossa. Eka tyhjeni kuivaksi heti kättelyssä!Jaahas, kaapin ovet taas rymisee oikein huolella.
Jätkällä joku ihmeen militaristigangbanghomoilta menossa siellä.Toinen eversti jo menossa. Eka tyhjeni kuivaksi heti kättelyssä!
Pakko se on jollain sivarinkin korostella heteroutta!Jätkällä joku ihmeen militaristigangbanghomoilta menossa siellä.
Mistä toi on kotosin? Serbiasta, puolasta?Sandelsia ajattelin kanssa tölkillisen riipaista.
Jääkaapissa olis (toistaseks suunnilleen huoneenlämpöisenä) kaks puolen litran tuollasta:
Kaveri toi, koska laitoin sen läppärin kuntoon. Kaippa noitakin pitää jossain vaiheessa maistaa, ja muistaa sitten kehua kaverille, koska se on itsekin tuolta, mistä toi merkkikin on kotoisin.
Itsehän en tosiaankaan ole mikään oluidentuntija, juon sitä toisinaan lähinnä janoon, ja joskus jopa päihtyäkseni hieman, mutta jostain syystä tämä heebo on päättänyt että mulle on hyvä tuoda ja tarjota just kaikenlaisia ihan ihmeellisiä kotimaansa olutjuomia ja sitten tingata että mitä mä niistä tykkäsin. Noh, mä olen kyllä sen verran vieraskoree, että ihan aina en ole ollut täysin rehellinen, kun olen mielipiteeni juomistaan kertonut. Voi olla, että tuokin on ihan laadukasta, mutta siinä tapauksessa sanonta "helmiä sioille" pätee enemmän ku hyvin. Toki se voi olla mun mielestäkin ihan ok, mutta se johtuu sitten siitä että on tarpeeks meikäläisten bulkkioluiden kaltainen.
Puolasta.Mistä toi on kotosin? Serbiasta, puolasta?
Sehän se. Asustelee tätä nykyä Riksussa ja kiroaa englanniks ranskalaisia autoja.Robert Kubica??
Hyvältähän tuo kattaus vaikuttaa, mutta 57 vuotisten kunniaksi? Miksei vaikka tasan...joku.Nyt ei ollut poikasten juomia eräillä 57-synttäreillä!
Ja ruokakin ns "natsasti" juomien kanssa, muikunmätiruissipsejä, teeripateeta, kermaista sienikeittoa, 4.3 kg:n lähes paikallista villitaimenta, ½vkr haudutettua peuranniskaa ja joku sitrusmousse.
7 putelia, joukossa mm
Tokaji aszu eszencia 1957
Chateau Lafleur Pomerol 1983
Todennäköisesti niitä juttuja joita vain kerran elämässä...
Sommerlier on sen verran erikoinen persoona ja tässä tapauksessa hieman jonkin sortin numerologi, että hänelle merkkaa eniten se, että on syntynyt (19)57 ja täyttää 57. Lisäksi pitää onnennumeronaan tuota lukua.Hyvältähän tuo kattaus vaikuttaa, mutta 57 vuotisten kunniaksi? Miksei vaikka tasan...joku.