Onneksi en nähnyt. Taannoinen 'höyhenkokemus' oli niin vaikuttava, etten voinut antaa niitä eväitä koirallenikaan.Tekivät tuossa Kaappaus keittiössä ohjelmassa jonkun Saarioinen / Atrian tuotesisällön mukaan "lihapullia". Niissä oli kamaraa, kanan nahkaa, kanan kauloja, kanan sydämiä, hernerouhetta, yms.
Näytti varsin ällöttävältä. :yuck:
Helpommalla ja helpommalla. Itse olen sellainen 'kotikokki', että minulle itsetekeminen ei ole helpoin tapa, vaikka tulos voikin olla joskus parempi.Helpommalla pääsee kun pyöräyttää pullat itse, jolloin pääsee itse myös tuunaamaan pulliaan. Itse pidän isoista glunsseista sipulia ja vahvasta pippurista.
Niinjuu. Minäkään en osaa, mutta tusaan ja nautin aikaansaannoksista. Tekemällä oppii ja näkee aikaansaannoksensa. Joskus uskaltaa myös maistaa.Onneksi en nähnyt. Taannoinen 'höyhenkokemus' oli niin vaikuttava, etten voinut antaa niitä eväitä koirallenikaan.
Helpommalla ja helpommalla. Itse olen sellainen 'kotikokki', että minulle itsetekeminen ei ole helpoin tapa, vaikka tulos voikin olla joskus parempi.
Samea foto ois kuva.Pasteejoita ja voisarvia.
Olisi varmasti erityistä syödä epäluonnollisista aineksista tehtyä risottoa.Jäätelöö menny tossa sitä sun tätä ja aiemmin luonnollisista aineksista tehtyä risottoa.
Anteeksi..Tulipas mieli salmiakkijädeä. Nam.
Kotimainen kivituhka on mitä puhtain ja kotimaisin raaka-aine!Olisi varmasti erityistä syödä epäluonnollisista aineksista tehtyä risottoa.
Se on ihan liian monen paikan miinus.Eväspysäkin hamppari ja ranskanpotut. Juomana Pepsi Max. Edelleen suurin miinus Eväspysäkillä on se, että oikean kolan asemesta sieltä saa vain tuota kopio-kolaa.