Syön parhaillaan kolmosta, ruokaympyrä on ns. kunnossa

Alli&Talli

Tallipaallikon rehtori
Liittynyt
21.7.2010
Viestit
349
Lammitän tallaista paistinpannun kokoista porsaanleiketta huikopalaksi.
Ruokajuomana poytalammin vodka.

Hyva tasta tulee.

 

Alli&Talli

Tallipaallikon rehtori
Liittynyt
21.7.2010
Viestit
349
Paneroitu, kuten kuvasta nakyy.
2,5 minuuttia puoleltaan ja valmista tuli.
 

Alli&Talli

Tallipaallikon rehtori
Liittynyt
21.7.2010
Viestit
349
Igan kohtulisn makusta tastala tuli. Sluolaa lis svoiu lataa enemann!
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vitun noloja sipsejä.



Mikä vitun homma tääkin on. Noin mitätön purkki, ja apetta vähemmän kuin keskimääräisessä ejakulaatiossa. Ihan sinkuille suunnattu, jotta saavat tätä kahden suupalan maistiaista nakerrella keskenään yksinään, ja tuntea itsensä purkin tavoin mitättömäksi ja riittämättömäksi.
Mä maksoin susta, ja tyhmyyttäni oletin jotain mitä et ole. Tunnen itseni idiootiksi, ja sä, mikropringles, olet paskin huorani ever.
Ymmärrän tuskan.
 

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Missäs ne tekopimperon ohjeet oli, kun joskus luin? Yltäis tällä kertaa ehkä pohjaankin asti.
Tuollahan ne Jonin jäljiltä löyty.

Ota kaksi palaa Jenkki-purukumia. Jäystä ne mauttomaksi massaksi. Muotoile tästä etusormien välissä pimperonmuotoinen lärpykkä ja pistä siihen nuppineulan pään kokoinen reikä, syvyydeltään n. 3mm.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Munakasta.

Täytteenä sipulia ja valkosipulia kuullotettuina ja silputtuna, kera paistettujen ja pilkottujen makkaroiden. Mausteena suola ja mustapippuri.


Note to self: ensi kerralla munamassan sekoitus uudelleen ennen paistoa. Suola oli vähän "keskittynyttä". Vettäkään ei välttämättä niin paljoa tarvitse.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Söin Eerikin Pippurissa joskus klo 04-05 aikaan kebabia 3 henkilöllle jaettuna. Taisin kyl syödä eniten. Olihan se rankka keikka.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Sivua selatessani huomasin tuonne ilmestyneen aika kasan tolen ja Jonin viestejä. Kannattaakohan alkaa lukea niitä?

Ja toikin aiheeseen: Kaakkua, kerma-.
Eipä noita kannata lukea. Samaa kakkaa ku aiemminkin, korkeintaan sanajärjestys vähän vaihtelee.


Eilisiä karkkipäivän karkkeja napostelen. Äsken kahvin kera söin croissantin. Seuraavaks vuorossa olis piknikpaistia kera perunamuusin ja varmaankin jonkun soosin, jota en ota. Ehkäpä makaryynejäkin on.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tein omatekemiä kalapuikkoja lohifileestä. Ensinnäkin oli vaikeuksia saada se nahka irti siitä kalasta, ja pari palaa meni 'harjoitellessa'.:eek: Sitten lähti skulaamaan. Maustoin kalapalat suolalla ja valkopipperillä. Sitten pyörittelin munassa (kanan, ei omassa) ja dippasin palasen ruiskorppujauho ja ruisjauhoseokseen (luomu like a boss parturi) ja paistoin voissa. VOILÃ.

Kastikeena kevyt creme fraicheen, sitruunaa, tilliä, sinappia, maustekurkkua, suolaa, mustapipperiä ja sokeria.

Oli aika TÖRKEEN hyvää, vaikka itse sanonkin. Keitinperunat lisukkeena.

http://www.radionova.fi/ajankohtaista/uutiset/Vapun-reseptit--Kotitekoiset-kalapuikot-32390.html

Tuolta kopsasin. Vaihdoin kuhaa ala Lillin loheen ja jätin porkkanan pois kastikkeesta.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Itse saanut ihan hyvin nahat irti kun pitänyt pannulla muutaman sekunnin nahka alaspäin ja sitten nykäissyt.
 
Ylös