Lihapiirakkaa täyttein. Piirakkana on sellanen ässästä ostettavissa oleva, en tiedä valmistajaa, lihis. Täytteiks laitoin Kivikylän kotipalvaamon nakkimakkaroita 1,5 kpl, Valion edamia joitain siivuja, Felixin voileipäkurkkuja (sellasia pitkulaisia maustekurkkuja) kaks kappaletta ja puolikkaan siivun rasvatonta palvikinkkua, jonka alkuperää en ässän lihatiskia tarkemmin tiedä.
Juomana oli kylmää, rasvatonta maitua. Muistaakseni Arlan.
Ihan syötävä setti, mutta ens kerralla vois laittaa palvikinkkua reilusti enemmän, jotta maistuu. Kurkun kanssa meni tuokio pohtiessa, että tohtiiko tuota laittaa kahta kappaletta, ettei vaan käy niin, että eines maistuu pelkälle kurkulle. Ei käynyt. Muuten olivat hienojen raaka-aineiden maut balanssissa, mutta kuten jo vihjasin, kinkku ei oikein sieltä erottunut mitenkään. Edamin tilallakin olis voinut jotain muuta käyttää. Nyt se toimi lähinnä nakkimakkarat aloillaan pitävänä ainesosana. Hoitihan se toki hommansa oikein hyvin, ja voimakkaammat juustot vois olla liikaa. Ehkä toi oli sittenkin kelpo valinta.
Nälkä vähän jäi, mutta oli sen verran rasvainen setti, että ei tee silti mieli syödä yhtään mitään just nyt.