Black Leopard
Pantera negra
Viimeksi muokattu:
Kyllä natsien rahoille. Kyllä Afrikan diktaattorien rahoille. Kyllä kaikelle pimeälle rahalle. Siirtolaiset valitaan periaatteilla, joista muiden maiden kansallismieliset puolueet näkevät unta.Sveitsi.
Ei EU:lle, ei €urolle, ei Natolle.
Jeps. Ja toivotaan, että kaunis miltei läpitunkematon vuorijono nousisi meitin itärajalle. Voiskohan Uralin siirtää.Kyllä natsien rahoille. Kyllä Afrikan diktaattorien rahoille. Kyllä kaikelle pimeälle rahalle. Siirtolaiset valitaan periaatteilla, joista muiden maiden kansallismieliset puolueet näkevät unta.
No, ei siinä mitään, kaunis ja ystävällinen turistikohde, kyllä.
Jos Urali ei tule meidän luo, niin mennään me Uralin luo.Jeps. Ja toivotaan, että kaunis miltei läpitunkematon vuorijono nousisi meitin itärajalle. Voiskohan Uralin siirtää.
Tampereella ilmestyy Suur-Tampere niminen ilmaisjakelulehti. Kieltämättä nimessä on hieman mahtipontinen saundiJos Urali ei tule meidän luo, niin mennään me Uralin luo.
*Suur-Suo... siis Savo*
Kysyin tuota pubivisassa silloin tuoreeltaan kun se alkoi ilmestyä. Siellähän joku pahastui lehden nimestä sangenkin pahasti ja ryhtyi ns. huutelemaan. Ilmeisesti liikutukseltaan luuli minun olevan jotenkin lehden nimen takana.Tampereella ilmestyy Suur-Tampere niminen ilmaisjakelulehti. Kieltämättä nimessä on hieman mahtipontinen saundi
Ei saateriSiellähän joku pahastui lehden nimestä sangenkin pahasti ja ryhtyi ns. huutelemaan. Ilmeisesti liikutukseltaan luuli minun olevan jotenkin lehden nimen takana.
Mutta Kouvostoliitto on totta!Tampereella ilmestyy Suur-Tampere niminen ilmaisjakelulehti. Kieltämättä nimessä on hieman mahtipontinen saundi
Ei hätää. Esim asekauppa ja sodat/yhteiskuntien romahduttaminen ymv. jäävät muille toimijoille.Kyllä natsien rahoille. Kyllä Afrikan diktaattorien rahoille. Kyllä kaikelle pimeälle rahalle. Siirtolaiset valitaan periaatteilla, joista muiden maiden kansallismieliset puolueet näkevät unta.
No, ei siinä mitään, kaunis ja ystävällinen turistikohde, kyllä.
Noinkohan.Ei hätää. Esim asekauppa ja sodat/yhteiskuntien romahduttaminen ymv. jäävät muille toimijoille.
Kyllä. Länsinaapurimmekin on reilusti edellä alppimaata.Noinkohan.
Tuoko se sitten tekee maasta sivistysmaan?Sveitsi.
Ei EU:lle, ei €urolle, ei Natolle.
Siellä seudullahan kuitenkin vaikuttaa separatistinen kunta Iitti. Senkin piti liittyä Kouvostoliittoon, koska oli jäsen kuntaseitsikossa, josta uusi Kouvola muodostui. Jäivät ulos, ja huutelevat nyt milloin Päijät-Hämeen suuntaan, milloin Uudellemaalle päin. Eivät sentään Venäjälle!Mutta Kouvostoliitto on totta!
Oi suuri ja mahtava Kouvostoliitto,
sut synnytti valtava Kymenmaa.
Sun luonut on kuntien yhteinen tahto,
sun loistos on säilyvä aikojen taa.
<o
Se, että joku valtio on edellä kauppojen määrässä, ei tarkoita, että tämä perässähiihtäjä ei myisi mitään.Kyllä. Länsinaapurimmekin on reilusti edellä alppimaata.
Ei pelkästään, mutta nuo ovat niitä tärkeitä peruselementtejä siinä kokonaisuudessa johon kuuluvat mm. suora demokratia, tiukka ympäristölainsäädäntö (+puhdas luonto), yksilönvapauksien ymv. asioiden ohella.Tuoko se sitten tekee maasta sivistysmaan?
Suomikin on sitten sivistysmaa vielä puoliksi ja oli täysin aina vuoteen -94 saakka.
Ja muita sivistysmaita on sitten mm. koko Afrikka pullollaan, Albania jos vaikka "A" -kirjaimesta aloitetaan luettelon teko
Ja tietysti Venäjä!
Myy, mutta määrät ovat pienempiä. Jos nyt pilkuntarkkoja ollaan, niin Suomikin käy asekauppaa ja vieläpä paikoin hyvin epäilyttävää sellaista.Se, että joku valtio on edellä kauppojen määrässä, ei tarkoita, että tämä perässähiihtäjä ei myisi mitään.
Sveitsin aseteollisuuden tuotteita on taidettu nähdä kaikissa nykyaikaisissa sotilaallisissa kriiseissä, joissa länsimaat ovat olleet mukana.
Voitko vielä kerrata kauheudet, mitä noina vuosina tapahtui? 1994 taisi olla kansanäänestys EU-hun liittymisestä?Ei pelkästään, mutta nuo ovat niitä tärkeitä peruselementtejä siinä kokonaisuudessa johon kuuluvat mm. suora demokratia, tiukka ympäristölainsäädäntö (+puhdas luonto), yksilönvapauksien ymv. asioiden ohella.
Suomen maine sivistysmaana koki kovan kolauksen jo vuonna 1987 ja vuoden 1994 siirto (jatkonaan epädemokraattisuuden huipentuma vuonna 1998) oli loogista jatkoa tuolle kehitykselle.