Lentopoll

Suosin


  • Äänestäjiä yhteensä
    12
  • Äänestys suljettu. .

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Entä jos edullisemmalla välilaskuvaihtoehdolla on parempi tarjoilu, laatutason kurkun kostuketta saa molemmilla lennoilla?
Riippuu ihan hintaerosta ja matkakohteen hintatasosta. Nopeammin perille yleensä parempi.
 

Lugera

Well-known member
Liittynyt
21.12.2007
Viestit
1592
Itteäni ei haittanut, kun viimeisimmällä matkallani jouduin lentämään kolmella lentokoneella yhteen suuntaan, pidän lentämisestä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Miten siitä voi nauttia että pitää istua tuntitolkulla paikallaan?
 

K. August

Well-known member
Liittynyt
25.11.2010
Viestit
2405
Aika huomattava saa säästö olla, jos en suoraa lentoa ota. Hieman eri juttu sitten, jos vahtoehtoina on kaksi tai kolme välilaskua, tuosta ei tosin kokemusta.

Parempi kysymys melkein, että miten Helsinkiin, josta sitten ulkomaille. Jos ei asu ihan maakuntakentän vieressä, niin silloin melkein kannattaa mennä Hesaan junalla tai bussilla, ainakin jos asuu Oulun eteläpuolella. Tosin jos asuisin maakuntakentän lähellä, niin silloin mielelläni kotimaanlennon ottaisin, vaikka maksaisi enemmän. Matka-aika lyhenee ja pienemmillä kentillä yleensä vähemmän jonotusta check-inissä ja turvatarkastuksessa.

Finskillä tullut lennettyä, mutta mustalla listalla lähinnä Raikku ja viranomaisten mustan listan firmat.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Miten siitä voi nauttia että pitää istua tuntitolkulla paikallaan?
Nuorempana ja vähemmän reissanneena lentäminen oli vielä jännää ja siitä jotenkin nautti. Nykyään tasan ainoa syy lentää, on se että se on ainoa järkevä tapa päästä vähän pidemmälle, mutta ei siitä kyllä oikeesti voi nauttia (siis puhutaan nyt lentomatkustamisesta). Helvetillinen taustahumina koko ajan korvissa, ahtaat paikat, rasittavat kanssamatkustajat, paska ruoka ja vessaankaan ei mahdu kunnolla paskalle edes hobitti, koska sillä on niin isot jalat, ettei ovi menis kiinni. Etenkin pidempien mannertevälisen lentojen jälkeen on aika onnellinen olo, kun renkaat taas koskettaa maata :dunno:

Mitä tulee polliin, niin ajattelen käytännöllisesti enkä tietyn kaavan mukaan. Joskus suora lento on fiksumpi, josksu taas välilasku on selvästi parempi idea joko hinnan, tarjolla olevien vaihtoehtojen tai yksinkertaisesti saatavuuden vuoksi. Maksimissaan olen käyttänyt yhtä välilaskua, mutta saattaisin jonnekin Australiaan kahdellakin välilaskulla lentää, tosin siinä tapauksessa harkitsisin vakavasti pidempää (vähintään yksi yö, ehkä useampikin jos mielenkiintoinen paikka) välipysähdystä jossain.

USA:han olen viimeaikoina lentänyt Air Berlinillä Düsseldorfin kautta. Air France Pariisin kautta (pari kertaa) ja British Airwaysillä Lontoon kautta (kerran) on nekin kokeiltu, Itävallasta suoria lentoja USA:han ei ole kovin moneen paikkaan, tuppaavat menemään aina NYC:in tai Atlantan kautta. Mieluummin teen sen välilaskun Euroopassa kuin USA:ssa.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Mun poika tulee mielummin junalla kuin lentäen Kuopioon. Ei ole sitä helvetillistä terminaalirumbaa ja junassa voi sentään jotain tehdäkin ja touhuta.
 
Ylös