Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2014

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Olis kiva kuulla mitä täryjyräfemakot on mieltä tuommoisesta naiskuvasta.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Olis kiva kuulla mitä täryjyräfemakot on mieltä tuommoisesta naiskuvasta.
En ehkä ole täryjyräfemakko, mutta nykypäivän feminismin tarkoituksena ainakin olisi tukea ihmisen oikeutta ilmaista itseään ja sukupuoltaan juuri niin kuin itse haluaa, ilman ympäristön paineita. Että antaa palaa vaan.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vuokranantajan yllätys: Tämä talo on lapsilta kielletty!

Torstai 7.8.2014 klo 08.32


Vuokra-asunnosta kiinnostuneet käännytettiin tylysti ulko-ovelta väitteellä, että taloyhtiö on kieltänyt eläimet ja lapset.


Arkkitehti Maria Nordinin Yhdysvalloista Suomeen muuttanut ystävä halusi löytää asunnon Helsingin keskustasta.

Nordin tarjoutui tulemaan ystävän kanssa katsomaan hyvältä kuulostavaa kohdetta Helsingin Eirassa. Yksityisnäytöstä oli sovittu etukäteen puhelinsoitolla.

Nordinilla oli mukanaan oma pieni lapsi, joka oli rattaissa. Rattaat eivät ensin näkyneet asuntoa näyttämään tulleelle henkilölle, kun hän avasi muhkean ulko-oven. Juuri tuolloin lapsi inahti rattaissaan, jolloin asunnon näyttö keskeytyi heti portaille.

- Meille sanottiin, että taloyhtiö on kieltänyt eläimet ja lapset. Ja vielä tässä järjestyksessä, Nordin kertaa tapahtumia viime vuoden keväältä.

Naisia ei päästetty ulko-ovea pitemmälle.


Suosittu twiitti

Asia jäi vaivaamaan Nordinia niin paljon, että kun hän tällä viikolla kulki samaisen talon ohi, hän nappasi ulko-ovesta kuvan ja jakoi sen Twitterissä.

Hän liitti kuvaan tekstin, jossa kerrottiin talon olevan sellainen, että siinä on eläimet ja lapset kielletty. Twiittausta on jaettu ja kommentoitu paljon.

- Amerikkalainen ystäväni häkeltyi tästä asuntonäytöstä niin, että ei jatkanut enää uuden asunnon etsimistä, vaan asuu edelleen vanhassa osoitteessaan, Nordin kertoo.


Lapsikielto keksitty

Tarkastaja Seija Numminen Helsingin maistraatista kertoo, että yhtiöjärjestyksessä voidaan kieltää lemmikkieläinten pito taloyhtiössä, mutta tällainen kielto on varsin harvinainen.

- Lapsia yhtiöjärjestyksessä ei voida kieltää. Se on mahdotonta, Numminen sanoo.


Taloyhtiön hallituskaan ei voi lapsikieltoa tehdä. Hallitus voi määritellä muita yleistä järjestystä koskevia asioita, kuten hiljaisuutta koskevia sääntöjä.

Nordinin ja ystävän asunnonkatselussa lienee käynyt niin, että syystä tai toisesta asunnon näyttäjä arvioi näyttöön tulleet sellaisiksi henkilöiksi, että hän ei halunnut asuntoa heille jostain syystä näyttää. Asunnonomistajalla on oikeus valita vuokralaisensa, mutta ääneen lausuttu perustelu oli tässä tapauksessa väärä.
http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014080618547083_an.shtml

No mikä vittu tässäkin muka mättää? Onhan niitä hotellejakin jonne ei kakaroita päästetä.

Suomessa on muutenkin lapsiperheitten ylivaltaa tarpeeksi.
 

Örfil

Guest
Mä olin silloin opiskelemassa, mutta ihan samat elämäntavat oli.
 
Ylös