Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Erehdyinpä vuosien tauon jälkeen soittelemaan serkun kanssa jotta mitä hänelle kuuluu. Kuulumisien vaihtamisen sijaan sainkin kuunnella puolen tunnin känni-itkuisen tilityksen isänsä tolasta alkoholin juonnin suhteen, joka on ollut itsestäänselvyys viimeiset 20 vuotta. Sanaakaan siihen väliin ei ennättänyt sanomaan kun sai kuunnella asian tolaa. Koko puoli tuntia siis näin. Lupasi soittaa huomenna selvinpäin. Mietinpä vain että ennättäisikö tässä välissä vaihtaa numeron vai ilkeisikö vain tylysti olla vastaamatta. Ehkä luotan siihen vain, että ei soita.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Tuossa äskön asemalle saapuessain, alkoi korviin kantautua kummaa puhinaa ynnä vislauksia. Ei, se ei ollut Alppu, vaan Ukko-Pekkahan (Hr1 1009) se siellä puhkui lähtöintoa. Siitä nytkähti liikkeelle ja katosi jo immobilisoituneen virkaveljensä taakse, jäljessänsä valtava höyrypilvi.
Komea on, sano. Vekotin.
 

Makkonen

Guest
Sain lipun huomiselle Cheekin keikalle. Jos vain on hyvä keli (ei sada), niin käynpä tsekkaamassa keikan.

-e- siis tälle päevälle. Nyt kyllä keli näyttää aika pahalta.
 
Viimeksi muokattu:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Aivastin äsken kovempaa kuin kukaan koskaan aiemmin tällä radalla.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Heräteostos kaupungilta:

FILCH QUILTED OVERSHIRT
Lightly quilted overshirt with hand pockets hidden in the side seams and a tall standing collar. The hem is elasticated and the placket closes with snaps and a zip.
In extremely lightweight ripstop, reinforced with a crosshatch weave.
Suited to any season, G-Star overshirts are light versatile layers to be worn between a shirt and jacket, or as outerwear.
Colour: Japan blue
Fit: Slim.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Ravistelin näppiksen sisuksista muutaman kuukauden leivänmurut. Näyttäis siltä, että vaaleaa leipää on tullut syötyä enemmän ku tummaa. Harjasin myös näppäinten välit.
Näppiksestä tuli niin paljon hiljaisempi, että sen oikeasti huomaa. Kaikenlaista sitä onkin. Jatkossakin kannattanee pitää riittävän pitkät välit näppiksen siivouksessa, että huomaa siitä olevan jotain hyötyäkin.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös