Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Jotkut vaan fappailee omille kuvilleen tai peilin kautta. Mut ei kai siinä...
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jees jees.
Tähän ikään ja näihin opintovuosiin on jo tottunut tekemään kaikki kouluhommat vasemmalla kädellä ja menemään sieltä missä aita on matalin.
Huolestuttavasti on alkanut vaan vaikuttaa että meneillään olevan ryhmätehtävän toinen osapuoli ei ole samaa mieltä. Se ajatus heräsi viimeistään siinä kohtaa kun hän lähetti sähköpostin että voitaisiinko aikaistaa perjantain möötteä tunnilla tai parilla että saataisiin homma hyvään alkuun... mitähän vittua? Meinasin että tehdään koko homma puolessa tunnissa valmiiksi.

Tajusin juuri että tämä ryhmähenkilö on sama ihmisperse jonka monologin aikana viime talvena koitin saada itseni tajuttomaksi pidättämällä hengitystä. Kohdassa "tein tämmöisen kartan johon on merkitty kaikki suomen käräjäoikeudet. Tämän saa parempilaatuisena sähköpostiin jos haluaa" alkoi jo hieman vintti pimetä.

Tästä tulee hauskaa!

edit: Ja niinhä se on muuten myös sama akka joka ei uskonut että lentokentällä tehdään turvatarkastus ennen koneeseen menoa eikä sieltä poistuttaessa. Voi taivahan jumala.
 
Viimeksi muokattu:

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ja ensi keskiviikkona kysytäänkin sitten tuolla yhdessä paikassa kaikkien Suomen käräjäoikeuksien sijaintia. Tää on vissi.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Jos sen aloittaa tuntia tai paria aikaisemmin, niin Pyryfin työtahdilla viikonlopun kreisibailaus alkaa jossain lounastauolla.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Hyvin ehjäsin asiakkaan malli-imurin. Kovempi ääni nyt kuin ennen korjausta.

T. Amatöörri
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Kollegat tuossa äimästelivät ihan osmoina kuinka ihmeessä heistä toinen on kyennyt kirjoittamaan 1700 viestiä johonkin säälittävälle nettiforumille.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös