leivän rasvaus

Rasvaa leivälle


  • Äänestäjiä yhteensä
    17
  • Äänestys suljettu. .

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Mihin kategoriaan vihreä Flora plumpsahtaa?
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Levittyy paremmin kuin jääkaappikylmä voi (jota käytän leivontaan ja ruoanlaittoon, mutta sitähän ei kysytty, tai no riippuu paljon laitettavasta ruoasta. Oliiviölyn kanssa läträän aika usein myös.).
 
Viimeksi muokattu:

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

En koskaan rasvaa leipää arkioloissa. Juustolla, kinkulla tai kalalla katan leipäni pohjan. Joskus linnullakin. Pinnalle tuoretta tai säilövihannesta ja tarpeen vaatiessa mausteita. Yrttejäkin. Joskus majoneesin tapaistakin. Leivälle.

Ja poikkeus vahvistaa säännön. Eräissä olosuhteissa käytän leivän pohjalla erinäisiä tuorejuustoja.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ei mitään hajua, mitä nuo tarkoittivat, joten valitsin auringonkukkaöljyn.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Eräissä olosuhteissa käytän leivän pohjalla erinäisiä tuorejuustoja.
Näin. Tosin valitsin "ei rasvausta"- vaihtoehdon, koska olen nyynä.
Margariinit ja voit eivät kuulu jostain syystä valikoimiini lain. Leivän päälle kuuluu leikkele/läskiliha, juusto ja vihannes, jota edustaa milloin tomsku, milloin (suola)kurkku.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26889
Höystän leipäni ainoastaan kissanpentuviipaleilla.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Käytän levitettä, jos on kaapissa nuukasti päälle pantavaa tai leiväke on kuivakka. Levitteenä yleensä Oiva riini tai tuore-/sulatejuusto.
 
Ylös