Tie Tamper... Eduskuntavaaleihin 2015

McRäkä

Banned
Liittynyt
14.12.2001
Viestit
2070
Se ei liene muiden syy että olet ollut huonossa opissa. Tai et itse ole ollut kovin hyvä oppilas.
Jos itse olisikin haluton ja kyvytön, ei se tarkoita että muut ovat. Mutta kapeakatseinen ei toki sitä näe, vaan pitää helpoimpana haukkua muita, aivan kuin se korottaisi omaa asemaa.
Ihan samassa tasapäistävässä peruskoulussa ollaan oltu kaikki ymmärtääkseni - sille ei varmaan kukaan mitään voi. Ja ehkä olen ollut sitten sua huonompi oppilas, mut minkäs minä voin jos sulla oli todistuksessa pelkkiä kymppejä. Kuinkas ison osan peruskouluikäisistä oikeasti luulet olevan kiinnostunut politiikasta ja yhteiskunnallisista asioista yhtään enempää kuin pakkoruotsista? Ja ei, en ollut sitä itsekään. Nämä asiat on alkaneet oikeasti kiinnostamaan vasta parikymmentä vuotta peruskoulun jälkeen.

En ole ymmärtääkseni haukkunut sinua burb, enkä muitakaan täällä henkilökohtaisesti. Olen yrittänyt sanoa että yleisesti suomalaisten tietotaito politiikan ja yhteiskunnallisten asioiden saralla on melko surkea, ja sitä voidaan pitää jonkinasteisena tyhmyytenä - johon toki olisi mahdollisuus koulutuksen parantamisella vaikuttaa. Kukaan ei voi olla seppä jokaisella alalla, mutta demokratian toimimisen varmistamiseksi olisi varsin suotavaa että jokainen kansalainen ymmärtäisi systeemistä mahdollisimman paljon. Ymmärtämättömiä on aivan liian helppoa viedä kuin pässiä narussa, siksi en toisaalta ihmettele ettei tällaiseen koulutukseen haluta edes panostaa.

Kiitokset kuitenkin sinulle avarakatseisesta palautteesta. :rolleyes:
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Olen yrittänyt sanoa että yleisesti suomalaisten tietotaito politiikan ja yhteiskunnallisten asioiden saralla on melko surkea, ja sitä voidaan pitää jonkinasteisena tyhmyytenä - johon toki olisi mahdollisuus koulutuksen parantamisella vaikuttaa. Kukaan ei voi olla seppä jokaisella alalla, mutta demokratian toimimisen varmistamiseksi olisi varsin suotavaa että jokainen kansalainen ymmärtäisi systeemistä mahdollisimman paljon.
Tietoa on saatavilla vaikka mistä ja helposti. Perusongelma noiden tietämättömien osalta on halun puute ottaa asioista selvaa. Vaikka järjestettäisiin vaalien alla ja muutenkin koulutustilaisuuksia, niin liekkö niihin osallistujia löytyisi, ainakaan vapaaehtoisesti. Pakko-osallistuminen taas ei oikein sovi yhteiskuntajärjestykseemme. Esimerkiksi asepalvelusta suorittaville muistutetaan ennäkkoäänestyksestä.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Löysin ehdokkaan.

Fillarilla uurnalla piipahtamaan Lambokisan jälkeen.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Perjantaina tuli jo käytyä.

Paskoja ehdokkaita oli vaalipiirissä. Vaalikoneessa top 20 oli 15 kappaletta vihreitä, mutta niitä kun en äänestä ja demareillakin oli keski-ikä jossain 60 tienoilla niin piti sitten jotain militanttifeministiä äänestää.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vaalikoneessa ehdokas oli aikalailla linjoillani. Lisäksi ylen "tentissä" esiintyi edukseen kaikkiin tähän asti nähtyihin piirin ehdokkaisiin verrattuna.

Miinuksena ehkä ikä (eläkkeellä), mutta en halunnut työtöntä perfect ageakaan äänestää.
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Käyny kuitenkin itse suttaamassa. Ilmaista mainosta ja loppu vaalibudjetista voisi vaikka sijoittaa. Ripsiväri lähtee harjapesulla.
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Näinpä muuten ihan Soinin Timpan näköisen kaverinkin Turussa tiiliskivi kädessä männä viikolla.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Perjantaina tuli jo käytyä.

Paskoja ehdokkaita oli vaalipiirissä. Vaalikoneessa top 20 oli 15 kappaletta vihreitä, mutta niitä kun en äänestä ja demareillakin oli keski-ikä jossain 60 tienoilla niin piti sitten jotain militanttifeministiä äänestää.
Perin harmillista, että noin on.

Omassa vaalipiirissäni kaikki ehdokkaat lienevät itseäni fiksumpia, joten eipä mulla ole tarvetta heitä paskoiksi nimitellä.

Tai niin no... Hän on asiassaan mielestäni hieman liian agressiivinen, mutta kai lienee fiksu ihminen? Hän on ollut näköjään myös Perussuomalaisten ehdokkaana takavuosina. Tuuliviiri levoton? Vaikka ajaneekin asiaansa kovalla vakavuudella.

Ja löytyy mm. Piraattipuolueesta ja Muutos 2011-ryhmästäkin henkilöitä, joista en juurikaan perusta. Kuten en mistään äärireunan porukoista. En suunnasta, enkä toisesta.
 
Ylös