Polkupyöräily ja -pyörät

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Jätin kippurasarvisen talliin ja otin TT-pyörän Syvänniemenlenkille (n.63 km). Aika paljon parempi ajoasento siinä, vaikka on tiukempi.:ahem:

Pitää ottaa mitta käteen ja mitata paljonko on kippurasarvinen pidempi (satulasta - tankoon). Veikkaan ainakin viittä (5) senttiä.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
87 kilometriä Nordmarkassa. Aurinko paistoi - bongasin mm. neito- ja sitruunaperhosia, valkovuokkoja ja leskenlehtiä. Nappasin itselleni myös yhden KOM:in :) - kyseessä oli puolen kilometrin mittainen 8% nousu. Strava arvoi keskimääräiseksi tehoksi tuolle sekvenssille 525W. Paikka näkyy havainnekuvan (VeloViewer) vasemmassa laidassa, ja korkeuskäppyrässä n. 40km kohdalla - siinä pitikin sitten kääntyä, ja palata pätkä samaa reittiä takaisin kun lumi tuli vastaan.
Ajelin muuten reipasta, palauttavaa vauhtia. Tämän viikon aiemmat mäkitreenit tuntuivat jonkun verran jaloissa.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Tässäpä vielä tarkempi kuva tuosta mäestä, jyrkkyysaste on havainnollistettu värillä. 40 km piti polkea, että tuota pääsi yrittämään.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Olin ihan osmona ihmetyksestä tuossanoin viitisentoista vuotta sitten kun näin polkupyöräilijän joka istuma-asennon sijaan pötkötti pyöränsä päällä seljällään.
Se oli sitä viatonta nuoruusaikaa.
Norjassa elämän kesä on vasta alkanut.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Jos tuossa kuvassa tuo nojapyörä ihmetyttää niin Tampereella niitä on vaikka kuinka.
Häh! Ei siinä mikään ihmetyttänyt, onhan noita ollut kauan, vaikka en tiennytkään että tuollaisella ajaminen on jossain maailmankolkassa vielä muotia. Ajatuksena oli vain ryhtyä postaamaan kuvia silmiin sattuneista polkupyöristä tähän säikeeseen.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Huolsin tänään kolme polkupyörää: oman 29" Gekkon, vanhemman pojan Everest maastopyörän ja vaimon parikymmentä vuotta vanhan Cannondalen hybridin. Huoltamatta jäi vielä nuoremman pojan Scott MTB, sekä oma vanha Cannondalen hybridi. Kaksi uusinta Cannondalea eivät tällä hetkellä erityistä huoltoa kaipaa.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Ei kai se muotia sinällään mutta eikös se ole joillekin ihan ainoa keino päästä etenemään fillarilla.
Mielenkiintoista, enpä ole tullut tuollaista seikkaa ajatelleeksi. Keitä nuo jotkut muuten ovat? Tuollaisen pyörän hallinta, etenkin pysähtyessä ja liikkeellelähdettäessä vaatii jonkun verran näppäryyttä.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Eilen ja tänään Markassa bongattua:
- Näätä ylitti tien juuri ennen kuin ehdin saapua paikalle
- Hirven tuoreehkoja jätöksiä teltan lähettyvillä
- Paluumatkalla oli reitillä enemmän pyöräliikennettä kuin koskaan aiemmin olen todistanut (niin syvällä Markassa)
 

Örfil

Guest
Koska isommat pojat pakotti, poistin pyörästä lokasuojat, heijastimen ja lukon. Lukkoa voi silti käyttää, muttei tarvitse raahata ajossa mukana.
 
Ylös