Antsa Rieppo
Well-known member
Dodii! :thumbup:Toki tomaattikastike ja mozzarellajuusto siellä oli
Dodii! :thumbup:Toki tomaattikastike ja mozzarellajuusto siellä oli
En edes ymmärtänyt sanaakaan. Jonen ohjeen ymmärsin mutta en syö makkaraa ennen maaliskuuta, niin katotaan sitten.Alppu tekee varmaan just tolla samalla metodilla munakkaan.
Jauhoton alkuvuosi?En edes ymmärtänyt sanaakaan. Jonen ohjeen ymmärsin mutta en syö makkaraa ennen maaliskuuta, niin katotaan sitten.
Ihan täysin totta.Albert Oil on kuin ITG suomen kielen äärellä ruokaohjeita lukiessaan.
Laihis? Joku muotidieetti? Lopetat muslimiutesi maaliskuussa? Eettinen valinta? Tampereen kaupoista on makkarat loppu? Et pidä fallossymboleista? Et uskalla syödä makkaraa vähään aikaan, koska paras heppaystäväsi, Herra Klopoti, on viety teuraaksi jokin aika sitten, ja haluat välttyä siltä tilanteelta jossa tunget ystäväsi pakaraa poskeesi? Joku muumi, kä?en syö makkaraa ennen maaliskuuta
Lunssila on kuin kuosm@nen huumorin äärellä forumille kirjoitellessaan.Albert Oil on kuin ITG suomen kielen äärellä ruokaohjeita lukiessaan.
Pojalle tuli hankittua peruskoulun ekalla tai tokalla luokalla Sudenpentujen keittokirja. Eräänä päivänä koulusta kotiin tultuaan oli päättänyt leipoa jotakin. Ohjeessa kuitenkin oli tarvittava jauhomäärä ilmoitettu grammoina, eikä deseinä. Soitteli sitten mulle töihin ja tarvitsi tietenkin tiedon välittömästi. Soittelin Raisio Yhtymään ja kerroin pulman, keskus otti mun numeron ja sanoi asian tähdellisyyden vuoksi selvitettävän pikaisesti. Vajaan viiden minuutin päästä soitettiin Raision Tehtaiden koekeittiön esimies kertoen täsmällisen vastauksen ja poika pääsi tovin päästä jatkamaan leipomuksiaan. Oli erinomaista palvelua.Ihan täysin totta.
Kerroinkin varmaan tarinan, kun sain äidiltäniköhänsenytoli joululahjaksi Cooking for dummies- tyyppisen kirjan. Sitä selailin, että josko. Ensimmäisessä vastaan tulleessa ohjeessa oli heti monta sanaa, joita en ymmärtänyt. Kuten 'kuullottaa', 'pikeerata' ja sahrami'.
Kaappiin meni kirja.
Ehkä nuo sanat on selitetty jossain. Ehkä siinä kirjassa, ehkä internetissä. En tiedä.Ensimmäisessä vastaan tulleessa ohjeessa oli heti monta sanaa, joita en ymmärtänyt. Kuten 'kuullottaa', 'pikeerata' ja sahrami'.
En tajunnu.Lunssila on kuin kuosm@nen huumorin äärellä forumille kirjoitellessaan.
Joskus, valitettavan harvoin, onnistun tekemään ruisleivästä ja pekonista ns. hyvän satsin.Reissumiestä kera Oivariinin, Paimenpojan, naudanlihanakin ja ylikypsän pekonin.
Juomana rasvaton maito, n. puolet arlaa, puolet vapaan lehmän maitoa.
Aika kuullottaa muistot?Ihan täysin totta.
Kerroinkin varmaan tarinan, kun sain äidiltäniköhänsenytoli joululahjaksi Cooking for dummies- tyyppisen kirjan. Sitä selailin, että josko. Ensimmäisessä vastaan tulleessa ohjeessa oli heti monta sanaa, joita en ymmärtänyt. Kuten 'kuullottaa', 'pikeerata' ja sahrami'.
Kaappiin meni kirja.