Kotimaisen median huonoimmat jutut

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Komp.

– Mun tulot on niin pienet, ettei ole kauheasti mennyt ulosottoon.

Mia Takula on elänyt lähes koko aikuisikänsä ilman luottotietoja. Hän ei saa luottokorttia eikä kännykkäsopimusta omiin nimiinsä. Vuokra-asuntoa on vaikea löytää. Välillä hän on joutunut käymään diakonin kanssa ruokakaupassa.

Mia Takula sanoo rauhallisella äänellä, että mediassa kettutytöistä haluttiin antaa kuva pahiksina ja vandaaleina, vaikka laitonta toimintaa eläinten puolesta oli tehty aiemminkin. Tiedotusvälineiden välittämä mielikuva vaikutti Mian mielestä myös oikeuslaitokseen.

– Oli hyvin erikoista, ettemme saaneet korkeimmasta oikeudesta valituslupaa. Meidän keissi oli ennakkotapaus ja juuri ennakkotapauksia sinne otetaan. Hovioikeuden päätös jäi voimaan ja vahingonkorvaukset eivät perustuneet tosiasioihin.
MTV
IL

Takula työskentelee nykyisin itsekin media-alalla. Hän on kuluneiden 20 vuoden aikana ohjannut ja käsikirjoittanut televisiodokumentteja, kirjoittanut lukuisiin kotimaisiin aikakauslehtiin sekä kuvannut.
Helsinkiläisiltä Mialta ja Minnalta ei ole saatu perittyä ulosoton kautta euroakaan.

- Olemme selvittäneet näiden henkilöiden taustat ja seuranneet tilannetta koko ajan. He ovat pysyneet varattomina, asianajaja Tapio Suutari sanoo.
vahingonkorvausvelka vanhenee 30. joulukuuta (2016)
Tammikuun alussa Mialta ilmestyi tietokirja
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
En ehkä lähtisi rinnastamaan noita kahta keskenään mutta olen huomannut, että JormaJantteriVilhelmillä on tietyissä asioissa ihan omanlaisensa katsantokanta niin jätän tämän tähän.
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Tietyistä henkilöistä tehdään aivan törkeä määrä uutisia ja hyvänä esimerkkinä toimii Bull Mentula. Esim. yhdestä hiihtäjästä (en muista nyt nimeä) tehtiin vähän aikaa sitten artikkeli otsikolla "xxxx treenaa Bull Mentulan meiningillä" ja haastattelija oli siis kysynyt jotain tämän tyylistä: "Bull Mentula on sanonut treenaamisesta 'blaa blaa', treenaatko itsekin samalla mentaliteetilla?" :eek: Eli klikkausten toivossa siis vedetty Mentula mukaan.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Ylös