Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Did-did-dii, ding ding di-ding ding. Tat-tat-daa, dam dam-pa dam dam. Uu-uu-uu, oo-oo-oo, uu-uu-u-uu, äyyäyäyyy.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Koska Kallella on tänään päinvastoinpäivä, niin 'ei' tarkoittaa 'kyllä, tervetuloa, puuro on jo kiehumassa ja kylpyvesi valumassa', eikös vaan, tsatsatsaa?
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
En tiedä mistään kalleista mitään, mutta itsellänihän on ei-päinvastoinpäivä. Se tarkoittaa ettei tässä nyt pelleillä mitään vaan asiat tehdään niin kuin ne tehdään. Pisteestä A pisteeseen B. Hyvän ja pahan vastakkainasettelu. 60-luvun film noir.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Joo, odota siinä, tulen avaamaan alaoven.

(Eipä Alppu tiedäkään ettei mulla ole alaovea, oli hemmo on luultavasti aivan väärässä paikassa odottelemassa. Siinäpähän odottelee, hih hih)
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Oho, en tiennytkään, että nimimerkin burb taakse kätkeytyy 11 kuvankaunista mallineitoa. No ei kai siinä...kylpyyn? Siis nyt heti vai...Odottakaas nyt...hei...
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Taisinpa ekaa kertaa kieltäytyä töistä.:eek!: Suorastaan outo tunne.:eek:

Lupasin jo yhdelle naapurikunnan isohkolle tilalle mennä tekemään viljelysuunnitelmat sekä verokirjanpidot ja välitilinpäätökset. Soitin ja ilmoitin, etten kyllä tulekaan.

Isännän puheet oli jo parissa puhelussa hieman ristiriitaisia ja vähän kaikkia kavereita mollaavia, jotka niitä ovat tehneet.
Ja tinkasikin jo ennakkoon, vaikka teen varmaan n 30- 50 % halvemmalla kuin tilitoimistot ja ProAgria. Sen sain selville puheluista, mistä kautta osasi kysellä. Soitin tuolle (vahingossa) puolivinkin antaneelle kaverille ja se arveli, että harkitse tarkoin, rupeatko, ongelmia tulee varmasti jossain vaiheessa. Ja noille edellisille on ainakin tullut. Olkoot muutama satanen, kuitenkin useita reissuja ja 3-4 pv työ. Ja varmaan haukut päälle, jos ei suoraan, niin selän takana.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Mökkitienoon ABC:llä kävin todistamassa kihloja. Siinä kihlautuivat paikallinen työtön alkoholisti ja thaimaalainen marjanpoimija. Kyyneltä oli silmäkulmassa vähän kaikilla. Vaikeat elämäntarinat kohtasivat toisensa ja kihlauksen jälkeen toisella jatkuivat työt, toinen jäi pöytään.

Loppuvuodesta voidaan odotella häitä. Julkistettu kihlaus lehdessä ja parin kuukauden päästä häät. Morsiolle aukeaa Eurooppa, siipalle pari tonnia käteistä.

Kaikilla on hyvä mieli ja hyvä tuleva kansalainen. Thaimaalaiset eivät äksyile uskonnoillaan, eivätkä vetelehdi, vaan ovat hyvin tervetullutta porukkaa tähän maahan.

Eliittimaahanmuuttaja ominaisuuksiltaan. Harmi vain että pitää näin ketkuillen hoitaa siirtymä.
 
Ylös