Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Erittäin mahdollisesti tammikuussa koulun penkille burb poks.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18416
Luultavasti perjantaina suuntana Tahkovuori.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Aikuiskoulutusta pukkaa? Saako ystävällisesti tuttavallisesti udella että mitä alaa? Ei kai nyt lähihoitajaksi?
Sitäpä sitä. Saa. Ei.

Emmä nyt viitsi tarkemmin tai enempää hehkuttaa tuota kun on vielä vähän kysymysmerkkejä ilmassa eli pöydällä. Mut siis juuh elikkäs.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kissa vahtii metrin päästä, kun on makkaroita pannulla. Ei uskalla koskea, ei ainakaan vielä. Välillä kattoo mua ja välillä makkaroita.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
Perus höylät käy ihan hyvin. Ei sitä tarvitse olla sitä kalleinta tai hienointa olla ostamassa. Perus höylä, kostutus ja vaahtoa sopivasti + kärsivällisyyttä ja vakaa käsi, niin hyvä tulee. Itse en tosin ole muutamaan vuoteen säännöllisesti höylää käyttänyt. Koneella saa siistittyä tarpeeksi nopeasti ja vaivattomasti. :)
Sama. Paitsi, että itse en ole muutaman vuoteen konetta käyttänyt. Saksilla saa lyhennettyä tarpeeksi nopeasti ja vaivattomasti. :)
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Taidankin tuon jutun ideoimana juoda perintötilukset kurkusta alas, jottei tytölle vahingossakaan jää mitään.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Olipas muuten hyvä kirjoitus, joka ei liity maahanmuuttoon yms., vähään aikaan :)

Miksi jättäisit omaisuutesi lapsillesi?
Jep. Myökin ollaan noille vanhuksille monta kertaa sanottu, että nauttikaa omista rahoistanne nyt kun vielä voitte. Meille ei tarvi jättää hiluakaan. Ja kyllähän nuo ovatkin tehneet eläkeajastansa mukavan. Se hyvä.

Toki väkisinkin jotain jää. Eihän kukaan ennakolta tiedä milloin se nouto tulee. Helppohan se oliskin jos tietäis. Kaikki omaisuus realisoitu ja tuhlattu, siinä viimesillä centeilläsi ostat pääkkiksiä, sitten slaagi ja vainaa. Kakaroille jäis vaan tyhjä pääkkispussi. Se olis täsmällistä toimintaa se.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Sitäpä vaan vihaa jotakin maata ja kansaa sinänsä irrelevantisti.

Itselläin tuo on Norja. Alun parikymppisenä oli pikainen irtosuhde yliopisto-opiskelijana täällä suomenmaalla suomalaisen tytön kanssa. Monta muutakin, mutta tästä nyt sattui siimahäntä kutuun tarttumaan.

Nainen lähti maha paksuna Norjaan jatko-opiskelemaan ja jäikin sitten sinne asumaan. Monta vuotta myöhemmin kuulin että näin oli käynyt. Ei ollut mitään käsitystä. Kummallinen salatapahtuma.

Tyttäreni on 19-vuotias ja en ole häntä kertakaan nähnyt. Facebookista nähnyt kuvia, mutta ei kontaktia. En ole ystäviin tuputtautunut.

Äidiltään kysyin olisiko nyt mitenkään mahdollista että tuotaisiin biologinen isä kuvioon mukaan, mutta ei käy päinsä ollenkaan. Isä on se norjalainen tyyppi ja sillä selvä. Me ollaan norjalaisia ja tytön kuviota ei saa sotkea.

Ok sitten. Ei häiritä. Ylimielistä norjalaisuutta. Mutta jossakin vaiheessa elämäänsä olisihan se vissiin ihan kiva tytön tietää biologinen isänsä myös. Vaikka ei suomea osaa puhuakaan.
 
Ylös