Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Minnuu tekkee pahaa, kun koululuokat on uimahallissa uimassa/uimakoulussa ja muslimitytöt ei pääse uimaan lain.:frown:

Istuvat vain penkillä katsomassa, kun muut tytöt ja kaikki pojat plutaavat vedessä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Eilen oli myös uimahallissa yltiösosiaalinen mamu kera kahden superylivilkkaan tenavan. Havahduin, että moinen häslääminen, molpotus ja ylenpalttinen huseeraus takuulla ärsyttää montaa suomalaista eikä se ole omiaan parantamaan maahanmuuttajien tilannetta tänä tulenarkana aikana.
Itse havannoin samaa kirjastossa...no sitten tuli kaksi suomalaista natiaista samalla polpotusvolyymillä... Aattelin jo, jotta voisivat vähän tapoja opettaa. Reissu päättyi siihen, että kannoin oman jälkikasvun itkupotkuraivarit saatuaan ulos, ja varmaan lähti enemmän desibelejä kuin noista aiemmista yhteensä.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Käyttävät sen ajan opiskeluun ja läksyjen tekemiseen niin heistä tulee viisaampia kuin muista ja joka iikasta tulee Suomen seuraava tai tuleva presidentti.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Nämä hölöttäjät voisivat alkaa pitämään käsivarressaan eräänlaista hihamerkkiä, josta heidät olisi helpompi tunnistaa. Eri tasoisilla hölöttäjillä olisi erivärisiä hihamerkkejä. Heille voisi myös valtion kustannuksella järjestää tietynlaisia kokoontumismahdollisuuksia. Vietäisiin junilla sellaisiin kivoihin kokoontumispaikkoihin, kutsuttakoon niitä vaikka "leireiksi", joissa olisi mm. piikkilanka-aitaa ja vartiotorneja (huom. ei niitä lehtiä) heidän turvanaan. Ja sunnuntaisin suihku.
Noista tulisi mieleen ne saksalaisten hirveät keskistysleirit 40-luvulta.
 
Viimeksi muokattu:

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Saksassa koulu määrännyt tytön uimaan. Ongelma on ollut pojat uimahousuissa.

Asianomistajana tapauksessa oli nyt 13-vuotiaan marokkolaistaustaisten tytön perhe, joka halusi tytölle luvan jäädä pois poikien kanssa yhteisiltä uimatunneilta.

Kun koulu ei antanut lupaa uinnin välttämiseen, tyttö jätti yksinkertaisesti tulematta altaalle. Tämän seurauksena muuten hyvin koulussa menestynyt tyttö reputti välitodistuksessaan liikunnan.

Tytön vanhempien mukaan ongelmana oli myös se, että uimatuntien aikana tyttö joutui näkemään uimahousuisia poikia, mikä rikkoi islamin säöäntöjä ja tytön uskonnollista vapautta.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Tuo taas ei liene pidä paikkaansa, tosin mullahit tulkitsevat mitä haluavat ja sen jälkeen tavat yleisityvät tai ei.
Kyllähän se islam tuossa takana on. Norjassakin ollut pitkään ongelmallista tuo muslimityttöjen uimaopetus.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Kyllähän se islam tuossa takana on. Norjassakin ollut pitkään ongelmallista tuo muslimityttöjen uimaopetus.
Mä vähän epäilen, en tosin tiedä, onko koraanissa otettu kantaa uimaopetukseen ja/tai käsketty tyttöjen pukeutumaan nykyisin vallalla olevalla tavalla. Suurimman ongelman taitavat muodostaa tiukat tulkinnat, jotka vaikuttavat olevan kivikaudelta kotoisin.
 
Ylös