Ja kerrankin laitoin punkun ilmastumaan.... Château Batailley 2011. Kovin nuorelta vaikutti eka maisti, onhan siinä toki niitä aromeja ja leveyttä, mitä pitää tuolta alueelta ollakin, mutta mutta.... odotellaan tunti pari.
Parani hieman. Tuoksu lupaa kyllä mustaherukkaa, maustetta, hieman maakellaria, jotain "tummaa jytyä", jota ei saa kiinni.
Jotenkin on voimaa ja full-bodyä, samaa "levää jytyä" mutta ei oikein säväytä kohtuullisista nettikehuista huolimatta. Varmaan lähti jo pieleen, kun vaimolta oli lipsahtanut reilusti liikaa suolaa pihveihin... Ruoka ja viini kun kulkee parina, niin nyt ei sitten tainut toinenkaan onnistua. Ehkä toinen tilanne ja toinen parempi arvio.... Homejuustot jäi aukaisematta. Varmaankin se 10 vuotta kellarin perukoille olisi suositus, jos sellainen olisi. Jonkinmoinen pettymys 50 euron putelille ja 90 pojoa.:dunno: