Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13720
Kyllä meni huumorin puolelle suomalaisten kisat. Toiselle unohdettu jotain johtoja roikkumaan (lämmittelykierroksella varikolle ja muiden perään) autosta, ja toisen vehkeet hyytyi jo lähtösuoralla.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Sunnuntain kisassa Kari veti kuivuvalla radalla viimeisestä lähtöruudusta kuudenneksi. Tätä lisää.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26854
Tää oli kyllä hyvin vedetty. +14 sijaa vaikka oli lyhyt kisa ja turva-auto kävi radalla kolmasti.

Har*

Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Hyvin vedetty, mutta tuskin ois noussut ilman turva-autoja noin paljon. Letkan vetäminen kasaan oli mahdollistaja vaikka kisanopeudella ajettava matka merkittävästi lyhenikin.

3. Mazepin

Niko Kari oli hienosti viides ja Simo Laaksonen 15:s.

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9189
Hylkäyksen syynä se, että autossa liian vähän polttoainetta kisan jälkeen, joten polttoainenäytettä ei saatu. Tallikaveri ja ensimmäisenä ruutulipulle ajanut Boccolacci koki saman kohtalon.

Har*

Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Tolla jätkällä ei käy edes tuuri. Tulis vaan suosiolla pois tuhlaamasta omia ja muiden rahoja.

Kurjala
Jo on kannustusta taas täällä... Tallikaverit oli takana, hienoa kilvanajoa Karilta eiliseen tapaan.

Har*

Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Neljä pistettä neljästä kisasta. Mahikset mihinkään TOP3-kokonaissijoituksiin käytännössä menneet. Kukaan ei muista jotain tallikaverien edellä ajamista jämäsijoilla etenkin kun lopulta hävisi niillekin.

ProjectMaster

Liittynyt
17.12.2013
Viestit
1649
Karin mahdollisuudet ykkösiin menivät Red Bull potkujen myötä. Koska ei vieläkään ole dominoinut sarjaa kokemuksesta huolimatta, ei eväät tule riittämään edes formula kakkosiin. Ajatelkaapa, jos olisi suoriutunut viime vuonna paremmin, niin voisi olla hyvinkin Hartleyn paikalla vaikka tälläkin hetkellä.

Har*

Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Formula kakkosiin pääsee kyllä rahalla, mutta kysymys kuuluu miksi kukaan maksaisi? Ykköset tosiaan täysi mahdottomuus, viime vuosi parempia esityksiä ja kaikki olisi toisin.

Joku Patrick Kujala tyyppinen ratkaisu lienee järkevä. Pari kautta GP3-kisoja ja sitten koppiautoihin luomaan uraa. Tietysti pitäisi alkaa kulkemaan ettei käy ns. Vainiot.

Bleu

Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9189
GP3-sarjan kahdeksasta mestarista seitsemän on ottanut tittelinsä ensimmäisellä kaudella, joten sikäli ei voi viime kautta antaa anteeksi edes sillä verukkeella, että oli tulokas.

Superlisenssiin ei olisi pisteet riittäneet, vaikka olisi voittanut mestaruuden viime vuonna. F4-mestaruudesta 12, F3-sarjan kymppisijasta 1 tilillä oli 13 ja mestaruus olisi tuonut 25, eli kokonaissaldo olisi ollut 38.