Vuoden kommentti 2016 - Ehdotusketju

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18204
Siustin tänään oikein isolla vaivalla.

Jo useiden vuosien ajan on pohdinnassani ollut hankkiutua eroon äidin kuolinpesästä kantamastani matosta joka on olohuoneen maton virkaa hoitanut. Toistakymmmentä vuotta vanha matto vähintään. Varmaan kyllä enemmänkin.

Vaan herranjumala sata euroa matosta. Kuka semmoisia summia alkaa makselemaan? Olen aina katsellut ohi mennessä kun on jossain rättikaupassa olemaan alennusmyyntejä, että josko. Vaan ei koskaan.

Tänään kuitenkin tilaisuus tarjottiin ja se käytettiin. Taloyhtiön varastotiloihin oli jätetty käytävälle aivan hyvä rullalle kääritty musta karvamatto. Jumalauta. Nyt on ja nyt lähtee. Kyllä kelpaa! On hyvä ja hyvä on. Karvamatto.
Kaveri soitti, että oli ollut railakasta loppuviikolla. Ensin oli naapurin mummon gerbiililauma rynnännyt sisään, ja kusseet olohuoneen karvamatolle ja heti ovesta ulos. Oli ollut ihan että hä, mutta eipä jaksanut siivoillakaan. Sellainen karvamatto on hankala putsata.
Illemmalla Veljensä oli raahannut kapakasta Tukiaisen kämpille ja köyrinyt sitä joka suunnasta koko yön tällä samaisella gerbiili-matolla. Kaveri oli vienyt heti Tukiaisen häivyttyä maton varastoon ja myöhemmin poltettavaksi.

Tänään kaveri oli hakenut mattoa, niin se oli hävinnyt. Kelvannut varmaan jollekin tietämättömälle. :D
.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Jep.

Tai jos joku jää panssarivaunun alle ja kirjoittelee siitä omakohtaisia kokemuksia tänne. Se voisi olla toinen voittava.
 

PekPoy

oik. yo.
Liittynyt
11.2.2001
Viestit
8173
Sijainti
Helsinki / f1racing.net / vasempaan kääntyvät mutk
Viestissä kirjoittajan tavoittelema harhaisuussävy yltää hekumallisiin mittasuhteisiin ja jää toiseksi ainoastaan tivattavan aiheen marginaalisuudelle. Bonuksena vielä, että kyseessä on otsikon aloitusviesti. Suoraan toiselle kierrokselle.

Näytä liitetiedosto 22184

Visaliigan Ravivisa osavisa on aiheuttanut niin suurta ennakkopöhinää, että lienee kohtuullista muita visoja kohtaan keskittää siihen liittyvää keskustelua tänne. Eihän se ole oikein, että vain yksi osavisa, olkoonkin se arvostetuin ja tärkein (vähän kuin Monacon GP), jättää keskustoikissa varjoonsa muut oikein kohtuulliset visantekeleet sekä kokonaiskilpailun jännityksen.

Olen vastaanottanut lukuisia viestejä, joissa on koitettu nyhtää tietoa mahdollisista kysymyksistä (en kommentoi edes, onko visassa kysymyksiä lainkaan), minkä lisäksi monet visailijat ovat ilmaisseet itseluottamuksensa tai tietämättömyytensä visan aiheesta innokkain sekä epätoivisin kirjaimin. Tämä on tietysti ymmärrettävää, koska paineet suorittaa siinä isoimmassa paikassa ovat suuret. Osavisan visamestarina koen nyt velvollisuutenani muistuttaa visailijoita muutamasta tärkeästä asiasta.

Muistkaa reilu peli. Fiilungin riski kasvaa mitä suuremmalla näyttämöllä ollaan. Viekkaudella ja vääryydellä saavutettu menestys ei tule kestämään. Elämässä on muutakin kuin (ravi)visamenestys. Muistattehan Monacon GP:n aika-ajon 2006 (otan taas Monaco-vertauksen, koska onhan tämä sentään F1-forum) ja miten siinä sitten lopulta kävikään? Nimenomaan. Lailliset visailukeinot, kuten vaimolta kysyminen, ovat tietysti sallittuja.

Älkää stressatko. Nauttikaa hetkestä. Tämä on ainutkertainen tilaisuus, joten ottakaa haaste vastaan ja syleilkää sitä. Mitä sitten jos saat nolla pistettä? Ei mitään! Toki menetät kasvosi forumkäyttäjänä ja ihmisenä, mutta ainahan on olemassa kakkosnikin ja tekoviiksien mahdollisuus. Jos koet nöyryytyksen, niin suosittelen olemaan vähän aikaa matalalla profiililla. Aika parantaa haavat. Tuskin kukaan, tai ainakaan kovin moni, enää vuonna 2049 vastaa Albert Oilin viestiin: "Hei! Etkös sinä sinä ole se turjake joka sai nolla pistettä Lunssilan ravivisa 2016:sta! Eihän tällä hahmolla ole lainkaan uskottavuutta Lähi-idän kriisin kommentointiin!"

Laitan vielä muutaman tiiserin näin keskustelunavaukseksi:
- Hevosurheilun nettisivuilla on mainio juttusarja taagin "Charme Asserdalin tarina" alla
- https://www.youtube.com/watch?v=TJMGn-r1EnY
- Olen lunastanut A.T. Vihtorin ainoalla ravikilpailuvoitolla
- Clinoh Olympicille jäi eilen taas jossiteltavaa
- kuolemanpaikka on paikka johtavan ulkopuolella

Olkaa hyvät. Tämä on paikka yleiselle mehustelulle ravivisasta, pohdinnalle visakysymyksistä ja miksei jopa totovihjeille. Onko se Polara varma lauantaina? En tiedä.

Lopuksi vielä sellainen ohje, että otetaan tähän toikkiin vain ennakkotunnelmat. Se 5000 viestin raja tulee yllättävän nopeasti vastaan.
 

Örfil

Guest
Voisihan tämä postauspari olla kyllä ehdokas.

Meni työhaastattelu aivan häneksi, kun pieretti niin mahdottomasti etten pystynyt keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen etten ala töristä siinä kauniin rekryneitokaisen edessä. Puhuin luultavasti mitä sattuu ja naamalta oli luettavissa outoja ilmeitä. Hienoa.
Toivoa on, jos työpisteen nimi on "pudota pelle, voita nalle"

Tsemppiä.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4848
Sijainti
Vantaa
Joo hesessä tulee käytyä ehkä 1x vuodessa. Pitäkööt "laatutason" majoneesihampparinsa. :ahem: Tolla tuntimäärällä ei paljoa enää juhlittaisi/valvottaisi viikonloppusinkaan. Tossa riski jollekkin kovasti unea tarvitsevalle on vajaaunisuus ja lopulta kuolema jos lähettäis kidutuslinjalle. Eiköhän suurimmat työhalun vieväjät ole työkkärin tarjoamat palkattomat "työkokeilut" ja valitettavasti ihmisten on pakko olla mulkkutoimiston kirjoilla että on oikeus saada tukia mutta voidaan katkaista jos ei "orjatöihin" suostuta. Khyl.


Näin suoraansanoen paras tapa työllistyä nykysuomessa(Ilman suhteita faktorilla) on piilotyöpaikat tai oma yritys(hieroja ;)) Ekaa voisi kyllä sanoa samakasi kuin kalasteluksi järvessä että nappaanko onki vai ei sitten millään? Tokassa että onko profiittia yhtään bisnekselle ja sepäs joka aivan varmasti nyrppii jos ei mitään hyötyä kuten on saanut lukea paljon yrittäjien karusta arjesta.
Itse ehdotan tuota viestiä.
 
Ylös