Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2016

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Juu, työkaverinikin opiskeli sähköasentajaksi muutama vuosi sitten. Teki koko ajan ihan normaaleja työviikkoja, opiskelu kesti vain 1,5 lukuvuotta. Muistaakseni kolme iltaa viikossa ja pitkä kesätauko. Yllättävän lyhyitä aikuiskoulutukset normaaliin koulutukseen verrattuna.
Onhan noita alanvaihtoja nähty. Mm. eräs entinen paperimies on nykyinen paperimies/sähköasentaja. Molempia hommia jatkaa, ei vapaa-ajan ongelmia.

Täytyy hieman tutkia juttuja..
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Eräs entinen työkaveri höpäjäsi jo kymmenen vuotta sitten ultraäänitunnisteista ja salaviesteistä. Sovittelimme miehissä hälle silloin foliopipaa orastavan kaljuns' suojaksi mutta niinpä vaan ovatkin nyt täyttä totta ne.
Nyt sitten vaan jäädään odottelemaan, joskos saman kaiffarin ennustus televisioista, jotka hahmottavat kolmiuloitteisen kuvan sijaintihuoneistaan realisoituu todeksi myös.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Olisi kertakaikkisen upeaa jos joku käyttäisi rahaa saadakseen kännykkääni saman mainoksen kun näen televisiosta.
Markkinointiosastolla ihan vitun leveetä telemarkkia kun Fagerholmin kännykkään nasahtaa Tena Lady-mainos.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Supo epäilee: Venäjä ostanut Suomesta kiinteistöjä sotilailleen

Suojelupoliisi epäilee, että ulkomaalaisten Suomesta ostamia kiinteistöjä saatetaan käyttää tunnuksettomien joukkojen majapaikkoina.
Supo on toimittanut eduskunnan hallintovaliokunnalle lausunnon, jossa todetaan, että jatkuvasti havaitaan toimenpiteitä, joilla valmistaudutaan kriisitilanteessa vaikuttamiseen.
Käytännössä tarkoitetaan Venäjän Suomessa tekemiä maakauppoja.
Rakennuksia voidaan Supon mukaan käyttää myös kriisitilanteessa liikenneväylien sulkemisessa.
"Toimenpiteitä, joissa saattaa olla kyse valmistautumisesta tulevaan vaikuttamiseen kriisitilanteessa, havaitaan jatkuvasti. Tällaisesta voi olla kyse maakaupoissa, joissa ei näyttäisi olevan liiketaloudellista tai kiinteistön tavanomaiseen käyttöarvoon liittyvää logiikkaa. Vieraan valtion lukuun toimiva maanomistaja voi kuitenkin rakentaa kiinteistölleen rakennelmia, joita vieras valtio voisi kriisitilanteessa hyödyntää esimerkiksi liikenneväylien sulkemisessa tai tunnuksettomien joukkojen majoittamisessa", Supo sanoo eduskunnan hallintovaliokunnalle toimittamassaan lausunnossa.
Lausunnon asiayhteydestä selviää, että Supo tarkoittaa Venäjän Suomessa tekemiä maakauppoja.
"Tunnustuksettomat joukot" olivat venäläisiä sotilaita, niin kutsuttuja vihreitä miehiä, jotka valtasivat Krimin niemimaan Ukrainalta.
Supo ei ole aiemmin lausunut julkisesti Venäjän suomalaisista maakaupoista yhtä voimakkaasti. Lausunnon on allekirjoittanut Supon päällikkö Antti Pelttari.
Pelolle ei pidä antaa valtaa.
 

Örfil

Guest
Höpöjuttuja, eihän täällä nyt kukaan mitään koskaan ja missään.

Muuten vaan tuossa viikonloppu ajettiin taajamassa ja metsässä tunnuksettomia ukkoja takaa, pistettiin muutama rakennus voimallisesti tutkien, jossa ukkoja lymyili ja harjoiteltiin eliminointia. Mutta ihan turhaa hommaahan se semmoinen, eihän täällä nyt kukaan mitään koskaan ja missään.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ai taas on se päivä kun KAIKKI mediat muuttuu seuraamiskelvottomiksi kaikenlaisten vero-otsikoiden ja -koneiden ansiosta.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Seiskan Kääk-juoruissa luki, että burbi olis tienannu viime vuonna 48 euroa.
En usko millään.
 

Örfil

Guest
Ja paljonkos on Antin ja moderaattoreiden vuositulot, puhutaan varmaan sadoista tuhansista. Ja paljonko on mun ja Alpun osuus siitä?
Nyt selvyyttä tähän!
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
No eiks se sitten lähettänyt vai?

Taitaa muuten olla oikeasti sillä tavalla, että jopa ravit kiinnostavat meikäsetää enämpi kuin kenenkään tienestit tahi verotiedot. Se on jo aika hyvin.
 

Örfil

Guest
Kuulitko Albert muuten jo paljonko Joni tienasi viime vuonna?
Tulet yllättymään, me tehdään nyt jotain ihan väärin.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Harvinaisen nolo jätkä toi Valavuori.:D

Aleksi Valavuoren purkaus näyttää nololta veropäivän jälkeen - Li Anderssonilta tiukka kuitti kuvakaappauksella

Viime viikolla otsikoihin Twitter-kommenteillaan nousseen Aleksi Valavuoren verotiedot ovat erikoista luettavaa.


Urheiluun ja viihdebisnekseen erikoistunut Valavuori ei eilen julkiseksi tulleiden verotietojen mukaan saanut viime vuonna lainkaan verotettavia ansiotuloja tai pääomatuloja.

Valavuoren verotiedot ovat herättäneet huomiota muun muassa sosiaalisessa mediassa, jossa hän on itsekin näkyvästi esillä. 37-vuotiaalla Valavuorella on Twitterissä peräti 111 000 seuraajaa.

Yksi Valavuoren nollatulojen esiin nostaneista on vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, joka kävi syyskuussa kiivaan sananvaihdon Twitterissä hänen kanssaan.

- Kansanedustaja Li Andersson kertoo mihin rahaa tarvitaan. Hienoa... Mistä se raha tulee? Toisten taskuista, tietenkin. Melkoinen innovaatio, Valavuori aloitti.

Väittelyn edettyä Valavuori toi esiin verotuksen.

- Onks sun mielestä reilua, että 25% suomalaisista maksaa työllään koko p*skan? Sinun vasemmistosi ei kuulu näihin maksajiin, Valavuori kirjoitti
.

Tiistaina Helsingin Sanomien uutisoitua Valavuoren verotiedoista Andersson näpäytti tätä Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi kuvakaappauksen edellä mainitusta twiitistä ja HS:n nettiotsikosta yhdessä.

- Tänään oli Suuri Veropäivä, Andersson kirjoitti julkaisunsa oheen.

Iltalehden tavoittama Valavuori ei halunnut kommentoida viime vuoden verotietojaan. Vuonna 2014 intohimoisena vedonlyöjänä tunnettu Valavuori sai ansiotuloja 58 876 euroa.
*Telakkanaurua*
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös