Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2016

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Luota vaan. Mie luotan etujärjestöjen ajavan yksisilmäisesti vain omiensa etuja välittämättä muista hevonpaskaa. Koska niinhän ne tekee.
Suomi on aina vaan niin spesiaalitapaus kaikkiin muihin maihin nähden. Ei täällä tarttis mopoja katsastaa kun täällä on kaikki harrastajat mekaanikkoja ja kesällä ajetaan vaan kolme päivää. Myrkkykalaa saadaan syödä poikkeusluvalla ja verotuskäytäntökin saa olla ihan mitä sattuu kun ollaan niin erilaisia.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Rupee jäsenet menemään jo oikealta ohi puolueesta.

Kokoomusaktiivi Janitskinin edustajaksi - puolue selvittää mahdollista erottamista

Kokoomuksen Uudenmaan piiri aikoo selvittää, voidaanko Tikkurilan yhdistyksen hallitusjäsen Tiina Keskimäki erottaa.

Tiina Keskimäki perjantaina Facebookissa: "Unelmaduunini"

Keskimäki kertoi, että hänet on nimitetty MV-julkaisun ja sen päätoimittajan Ilja Janitskinin tiedottajaksi ja edustajaksi.

Uudenmaan kokoomuksen toiminnanjohtaja Jenny Nyman sanoo, että maanantaina aiotaan selvittää, mikä on puolueyhdistyksen jäsenen suoja, jos hänet halutaan erottaa.

-  Huomenna käydään läpi, onko tämä riittävä peruste puolueesta erottamiselle, Nyman sanoi STT:lle sunnuntaina.

-  Koko puolueella on nollatoleranssi kaikelle vihapuheelle ja rasismille, joten siinä mielessä kanta on yksiselitteinen.

MV:n Janitskinia epäillään muun muassa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta, rahankeräysrikoksista, laittomista uhkauksista ja tekijänoikeusrikoksista. Hän on pyörittänyt MV-julkaisua tiettävästi Espanjasta käsin.

Syyttäjä on antanut Janitskinista eurooppalaisen pidätysmääräyksen, joka on käytännössä nopeutettu luovutusmenettely.

Huhuja jo aiemmin

Keskimäki vihjasi asiasta jo perjantaina.

-  Jee, mä sain sen paikan. Unelmaduunini, hän kirjoitti Facebookissa.

Nyman ja Tikkurilan kokoomuksen puheenjohtaja Jari Porthénkertovat kuulleensa Keskimäen nimityksestä sunnuntaina.

Porthén sanoo, että Keskimäen toiminnasta Janitskinin ja MV-julkaisun kanssa on ollut huhuja syksyn mittaan. Hänen mukaansa Keskimäen kanssa on yritetty järjestää asiasta keskustelutilaisuutta, mutta siitä ei ole saatu sovittua.

Keskimäki kertoo kieltäytyneensä lokakuun viimeisenä päivänä keskustelemasta jatkostaan Tikkurilan kokoomuksessa.

Keskimäki kertoo vaatineensa virallisen pyynnön eroamisesta sekä perustelut, jonka jälkeen hän harkitsisi asemaansa Tikkurilan ja Vantaan kokoomuksessa.

Keskimäen mukaan hänen eroaan puolueesta on toivottu luottamuspulan vuoksi. Keskimäki uskoo toiveiden johtuvan siitä, että hän on omien sanojensa mukaan paljastanut korruptiota Vantaan kunnallishallinnossa.

Keskimäki kommentoi asiaa STT:lle sähköpostitse.

STT
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
SMOTO:n kannanotto katsastusasiaan, lainaan parit pointsit siitä:

Lisätietona tähän väliin: tekninen vika on syynä n. 1% onnettomuuksista eli yhteen sadasta.

Kattanee aika hyvin sen, mistä olen täällä aiemmin kirjoittanut. Äänihomman suhteen olen skeptinen, mutta se on oma murheeni se.
Tuo prosentti on tietysti merkittävä perustelu: mopedit ovat pääosin teknisesti kunnossa. Silti motoristit ova liikennekuolemissa yliedustettuina ajosuoritteeseen nähden.

Äänihomma olisi hoidettavissa. Ratsian uhka. Se, että mittaukset menivät pieleen 2012 ei tarkoita, etteikö niitä voisi tehdä oikein ja yhtenäisin menetelmin, kun asiaan paneudutaan. Jos narahdat ratsiassa, 1 000 euron sakko ja velvoite käydä konttorilla uusintamittauksessa. Tai liivit, munat ja mopedi valtiolle. Kyllä lähtee!
 

Örfil

Guest
Tuo prosentti on tietysti merkittävä perustelu: mopedit ovat pääosin teknisesti kunnossa. Silti motoristit ova liikennekuolemissa yliedustettuina ajosuoritteeseen nähden.
Se asia ei muutu mihinkään katsastuksella, koska vika on korvan ja kaasukahvan välissä. On aika lailla sama, onko mopo laittomasti viritetty vai ei, jos sillä ajetaan urku auki, ohitellaan miten sattuu ja keulitaan liikenteen seassa. Se onnistuu ihan peruskikottimellakin vallan mainiosti. Jos alla on peruskikotin, joka painaa n. 200 kg ja heppoja on +100, niin se tekee 600 hv/1200 kg, josta saamme hyvä vertailukohdan Nissan Micraan, jossa on samalla painolla ne 50 heppaa. Teho-painosuhde on kymmenkertainen! Siinä yksi syy, miksi niitä kippauksiakin saattaa tulla, kun kokemattomia katsastusmiehiä laitetaan ajamaan niitä testiajoja.


Jos rahaa on ehdottomasti liikenneturvallisuuden kasvattamiseen laitettava (mikä olisi tietenkin hyvä asia) se kannattaa kohdentaa toimiin, joista saadaan maksimaalisin hyöty, eikä puuhastella asian kanssa, jolla saavutetaan korkeintaan hyvää mieltä motoristien vihaajille, eikä mitään konkreettista.

Tyhmä ja hyödytin puuhastelu on tyhmää ja hyödytöntä puuhastelua, oli syy mikä tahansa.

Se viisastenkivi, jolla nuorten ja vähän vanhempienkin miesten testosteronikuohahdukset liikentessä saadaan kuriin, on kuitenkin vielä keksimättä. Samaa kun voisi soveltaa nuoriin autoileviin miehiinkin.
Jos jollain on tähän onnettomuuksien perussyyhyn jokin kikka tarjota, niin kuulisin siitä mielelläni ja varmaan moni muukin.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
Mä en usko mitään, mitä Stubb tekee, sanoo tai sanoo tekevänsä.
Se ettei periaatteessa usko jonkun sanomisia, ei ole viisauden alku.

Tunti päivässä (keskimäärin) on muuten iso määrä vuodessa ja jos sen kohdentaa vaikka tri-hommiin, niin hitto, miks ei?

Antsa Sieppo on siis oikeassa, kuten Stubbelikin.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4949
Sijainti
Vantaa
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1479614386268

Apina vei huivin tytön päästä Libyassa – koston kierteessä on kuollut yli 20 ihmistä

APINAN päähänpiston kerrotaan johtaneen laajoihin väkivaltaisuuksiin kahden heimon välillä Sabhan keidaskaupungissa Etelä-Libyassa. Neljän päivän aikana on kuollut yli 20 ihmistä ja haavoittunut yli sata, kertoi sairaalaviranomainen sunnuntaina uutistoimisto AFP:n mukaan. Hän tiesi uhriluvun vain toisen heimon osalta.

Gaddafa-heimoon kuuluneen kauppiaan lemmikkiapina nappasi huivin ohitseen kävelleen koulutytön päästä, mikä sai awlad suleiman -heimon miehet tappamaan apinan ja kolme gaddafa-heimon miestä, kertovat paikallisraportit ja uutistoimisto Reutersille puhunut asukas. Kaupungin hallinto ei ole vahvistanut tietoja.

”Toisena ja kolmantena päivänä tapahtumat kiihtyivät. Panssarivaunuja, kranaatinheittimiä ja muita raskaita aseita käytettiin”, eräs kaupunkilainen kertoi Reutersille puhelimitse. Hän ei halunnut nimeään julki heikon turvallisuustilanteen takia.

”Satunnaisia taisteluja käydään yhä, ja arki on täysin pysähtynyt niillä alueilla, joilla on taisteltu.”
Ai vittu mitä porukkaa, todella edistyksellisiä.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kaappauspelko Helsinki-Vantaan lentokentällä – venäläiskone lähetti hätäsignaalin

Helsinki-Vantaan lentokentälle hälytettiin maanantai-iltana kello 20.40 vahvat poliisijoukot Helsingistä ja Vantaalta.

Mukana oli muun muassa Helsingin poliisin valmiusyksikkö eli ”Karhu-ryhmä”.

– Venäläisessä rahtikoneessa oli painettu niin sanottua hätäpainiketta, kertoo komisario Patrik Karlsson.

– Koska hätäpainalluksen syytä ei saatu varmistettua ennen koneen laskeutumista, meidän piti varautua pahimpaan skenaarioon, joka oli, että a) jotain vakavaa on meneillään tai b) kone on kaapattu.

Karlssonin mukaan hätäpainallus osoittautui kuitenkin virheelliseksi. Syytä ei vielä tiedetä.

Kone laskeutui Helsinki-Vantaalle kello 21.

– Nopeasti selvisi, että kaikki oli koneessa kunnossa.

Tämän jälkeen hälytys purettiin.
Venäläiset testaa valppauttamme ja kellottaa Karhu-ryhmän toimintaa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös