Il Tempo Gigante
Darth Father
1) Rämemajavahampurilaista
2) Höyrytettyä lampaankieltä
Idean kysymykseen sain iltapäivän Radio Suomen lähetyksestä. Siinä haastateltiin etelä-Venäläistä, Moskovassa toimivaa ravintoloitsijaa, joka on viimeaikoina ottanut ravintolans' ruokalistoille rämemajavaa, eli Nutriaa.
Itse ottasin majavaa. Naudan kieltä olen maistellut paljonkin savustettuna ja oletan kokemuksesta, että hyöyrytetty lampaankieli olisi majavaa mauttomampaa?
Tiedä sitten?
2) Höyrytettyä lampaankieltä
Idean kysymykseen sain iltapäivän Radio Suomen lähetyksestä. Siinä haastateltiin etelä-Venäläistä, Moskovassa toimivaa ravintoloitsijaa, joka on viimeaikoina ottanut ravintolans' ruokalistoille rämemajavaa, eli Nutriaa.
Itse ottasin majavaa. Naudan kieltä olen maistellut paljonkin savustettuna ja oletan kokemuksesta, että hyöyrytetty lampaankieli olisi majavaa mauttomampaa?
Tiedä sitten?
Viimeksi muokattu: