Formula 1 Vapaan liveseuranta

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Se on ihan hyvä ura sitten. 293 starttia ensi kauden päätteeksi, jollei nyt iske selvä kramppi tms jottei pääse lähtöviivalle tai varikollekaan.
Ohittaisi Barrichellon eniten startteja ajaneena, jos ei olisi rallissa käynyt pyörimässä paria vuotta (riippuen toki Alonson uran jatkosta).
 

Örfil

Guest
Hyvä kun jatkaa vielä. Josko ensi vuonna jostain sataisi rahaa pihalle ja pääsisi kerran elämässä F1 kisaa katsomaan, vielä kun kaksi suomalaista kisaamassa on.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kimi ykkönen ykkösessä.
Kakkonen kakkosessa ja ykkönen kolmosessa. JOKOHAN NYT OLISI KIMI VIIKONLOPPU?! Eihän tässä olekaan kuin kohta viisi vuotta odotellut sellaista:eek:

Edit: Oho. Eihän tuosta edellisestä voitosta ollutkaan kuin vasta 4 vuotta, 5 kuukautta ja 9 päivää.
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Erkki äänessä. :(
Niin tais olla silloinkin kun oon viimeks maikkarin f1-lähetystä katsonut. Olis luullu jotain muuttuneen parempaan päin. Studiossakin Tuominen oikein korosti Mustakarin huikeaa kokemusta, että muistaa Koiranenkin pysyä nöyränä siinä suuren asiantuntijuuden vieressä. Kokemusta mistä? No asiantuntijuudesta tietty.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mustakari kiertänyt varikoita varmaan jostain Niki Laudan uran alusta, että kyllähän se KOKEMUS näkyy ja kuuluu jutuistaan.

...En kyllä kääntäisi Maxia päälle, vaikka täällä sattuisi näkymäänkin.
 
Ylös