KeSää 2017

Örfil

Guest
Kop. Omasta mielestäni oli loistava kesä ja kaikki suunnitellut + paljon extraa tapahtui. Kotimaassa ottamalla ottanut aurinkoa joskus -90 luvun alussa, joten sen puoleen ei aurinkoa tarvitse. Sää on aina se mitä annetaan, ei valitusoikeutta, joten miksipä murehtimaan kovin paljoa moisesta.

Tosin pari ärräpäätä eilen pääsi, kun Kylmäkoskella oli käännyttävä fillarilla takaisin sateen takia.

Ukkosia taasen kaipaan, luonnonnäytelmänä mitä upeimpia.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Komp. Kotona ja töissä ei oo missään vaiheessa ollu liian kuumaa. Sen verran tuuri käyny ettei ole montaa kertaa sadekaan osunut kohdalle ulkoillessain.
Ulkoilut olen ajoittanut säätutkan perusteella, vain kerran olen kunnolla kastunut kun lähdin pienellä riskillä ennen saderintaman saapumista liikkeelle.


Kesän lähin salama on osunut 100m päähän. Rakeita tuli niin, että maa oli valkoisempi kuin jouluna. Vettäkin on ripeksinyt siihen malliin, että on joutunut autoa parkkeeraamaan tien sivuun useampaan otteeseen.

Hihatonta paitaa olen päässyt käyttämään peräti yhtenä päivänä. Silloinkin vain parin tunnin ajan kun alkoi tulla hieman vilpoista. Olisi ihan hyvin voinut lähteä jonnekin Kreikan turistirysään jo heinäkuussa (syyskuussa lähdenkin!).
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kesä 2000 noin muutenkin oli vähemmän paska kuin tämä kesä, mutta kyllähän tuo sää oli ihan hyvä kirsikka.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Vähän viileämpi aamu, neljä astetta. Ei tarvinnut kuitenkaan vielä auton ikkunoita jäästä raapia.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Se on ihan positiivista elokuussa.

Nythän ne lupaa että syyskyyssä lämpinisi. Olisi sitten lämmin talvi eli sama keli kun kesällä. Mikäs siinä. Eipä sitä tullut kesälläkään uitua järvessä, niin eipä tuota kaipaa talvellakaan.
 

Örfil

Guest
Syyskuussa 2003 oli aivan hillittömät helteet. Muistan kun spekuloitiin että mopokelit varmaan jatkuvat jouluun saakka. Talvi tuli kuitenkin suht normaalisti.

Kylmenevät illat tarkoittavat täällä nyt sitä, että kaikki ulkomaalaushommat sekä betonkijutut vaativat kellonajan ja lämpötilan mukaan pelaamista, jotta jäljestä tulee vielä priimaa.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Alkoi satamaan ja satanee koko illan. Enpä taida viikkokisoihin mennä. Sai tarpeeksi vkl kuivata kiekkoja ennen jokaista heittoa ja kamoja jälkeenpäin.
 

Örfil

Guest
Sataa. Lapioin tunnin pihalla ja sadetakista huolimatta koko työvaatekerta on nyt läpimärkä.

Kuivumista odotellessa voikin mukavasti keskittyä työttömän lempiaiheeseen eli hyvän tupluuriasennon etsimiseen.

Kas noin, tuostahan se taisikin löytyä.
 
Ylös