Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Kesällä ajettiin yhden kaverin kanssa tuota rallia saunaillan lomassa. Oli aika hauskaa kun alkuillasta meni ihan hyvin ja sitten illan jatkuessa aina aamuyön tunneille saakka kumpikaan ei meinannut enää edes pysyä tiellä. Puhumattakaan että olis edes pystynyt kävelemään.


Tulipahan testattua, miten alkoholi vaikuttaa reflekseihin, mutta hauskaa oli.
Yritin kerran kokeilla samaa Flat Outin kanssa, mutta laitoin humalatilassa disc kakkosen koneeseen eikä peli sillä käyntiin lähtenyt. Seuraavana päivänä sitten tajusin mokan mutta eipä se silloin enää auttanut.

Rally Trophyllä kokeilu onnistui ja tuloksena oli se, että pieni känni auttaa jopa ajamaan uusia ennätyksiä kun on sopivan rento ja tulee otettua suurempia riskejä. Jos homma onnistuu niin tulee hyvä aika ja jos ei onnistu, kolistellaan pitkin metsiä.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Tajusin juuri että suuntanumero on sama kuin postinumeron alku.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kävin paikallisessa asematapahtumassa. Tänä vuonna tapahtuma vaikutti vähän vaatimattomammalta kuin aiemmin. Museosta tuli ostettua pari Riksu -aiheista opusta, ja asemalta muutama kortti Haapamäen museoveturiyhdistykseltä.
Parasta tuossakin tapahtumassa oli, Ukko-Pekan ja Hurun lisäksi, parin vanhemman mieshenkilön kanssa turinointi. Kumpaakaan en tuntenut aiemmin, mutta ensimmäinen tuli sanalle, kun kuvailin Hurua hieman kauempaa. Entisellä VR:n konepajalaisella riitti mielenkiintoista juttua Huruista ja muistakin vetureista.
Myöhemmin kun kuvasin Ukko-Pekkaa, toinen mieshenkilö tuli rupattelemaan lapsuus- ja nuoruusmuistoistaan, joihin kuuluivat höyryveturin savu, pillin vihellykset ja jyskytys.
Asioita, jotka eivät tunnu miltään luettuna, mutta joita jaksaisin kuunnella pienen ikuisuuden ajan.

Ja tietty paikalla oli myös perseilijöitä:

Kuvan vihernaama kiipesi ensin kokeilemaan onko Hurun ovet lukossa. Eivät olleet, joten äijä katsoi oikeudekseen avata oven kokonaan, ja kiivetä sisään.
Tämän jälkeen olikin vuorossa omin luvin suoritettu kapuaminen kuvan deeveriin. Ja lukitsemattomasta ovesta sisään vaan kylmästi. Ulos tultuaan ovet jätettiin luonnollisesti sepposen selälleen, joka taasen aiheutti sen, että muutkin ihmiset poukkoilivat vetureihin tutustumaan.

Myöhemmin deeverit siirrettiin veturitallien pihaan turvaan perseilijöiltä.
 
Ylös