Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tosta Moen ja Puolipöhkän väännöstä on aika vaikea sanoa, missä vaiheessa kaupalla on velvollisuus hyvittää ja missä taas ei.

Tyyppillisestihän kaupan kassalla hihna kuljettaa tavaran siihen kaukaloon ja välillä aika voimakkaasti tuuppaa ostoksia toisiaan vasten. Tällöinhän tavaran rikkoutuminen on kaupan syytä, eikä korvausvelvollisuus taas ole riippuvainen siitä onko ostos jo maksettu tai ei.

Mikäli tavara taas varastetaan kaukalosta tai ostoskärrystä tai koko ostoskärry viedään on vähintään kyseenalaista kumpi on vastuussa varastetusta tavarasta. Kauppatapahan on, että tavara kulke kassan ohi ja kaikkien tavaroiden mentyä asiakkaan on pakko jättää ostoksensa valvomatta maksamisen ajaksi.

Ehkä joskus joku vie epäselvän tapauksen oikeuteen ja asiasta valitellaan korkeimpaan oikeuteen asti, jotta saataisiin ennakkopäätös.
Vois olla aika mielenkiintoinen keissi. Asiakas varmaan puolustaisi itseään sillä, etä on pakotettu jättämään tavara sinne kaukaloon hetkeksi maksun ajaksi. Itse kiinteistöhän on kaupan, jolloin sen kuuluisi huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta mm. varkaita kohtaan.

Niin, tuo lampputapaus meni viranomaisten käsittelyyn kun asiakas väitti ettei ollut käyttänyt lamppua 1000 tuntia ja lampunvalmistaja taas ei korvannut lamppua. Kyllä se sitten korvasi kun päätös tuli. Tuli aika kallis hehkulamppu siitä. Huvittavinta kuitenkin on, että löytyy ihmisiä jotka säilyttävät ostokuitin jostain hehkulampusta.:D
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Niinpä. Säästölamppujahan ostaa kaikki ahneet ja kitsaat, joiden pääasiallinen tarkoitus ei ole säästää energiaa tai luontoa vaan ommoo rahhoo. Ja siinähän sitä rahhoo vasta säästyy kun hakee loppuelämän ajan säästölamput ilmaiseksi kaupasta :D

;)
Hinnan vinkujille kannattaa muuten sanoa joko:

a) Ei me edes myydä köyhille

tai

g) Onhan se kallis köyhille. Ei se mulle ole.
 
Ylös