Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Hyvin hankalasti. OoPee on antanut tuolla "tyhmien kysymysten" toikissa keskimäärin kerran viikossa jollekin sen poisto-ohjeen osoitteen. Kukaanhan ei lue aiempia ohjeita - en minäkään. On mukava saada ihan oma ohje.
Olkku, sä tiedät etten mene minnekään tietokone-osioihin ainakaan vapaaehtoisesti. Sieltä tarttuu niin voimakas urean-haju kalssareihin, ettei tosikaan.:thumbfh:

Vapaa Keskustelu on juuri sitä varten että täällä saa vapaasti kysyä ja saa vielä vastauksen pienelle fidduilulla varustettuna.:D
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Sitten olis varmaan parempi, kun opettelet vaan itte fiksaamaan ongelmas ;)
Juu, ei.:nope: Ei riitä harmaa massa siihen.

Kiitoksia vaan avusta taas kerran. Pitää jossakin vaiheessa paneutua tuohon. Hyväähän se tekee noidenkin olla koneelta poissa pari kuukautta.:eek:
 

Makkonen

Guest
Ajattelin jatkaa noin vuoden tauolla olutta uintiharrastusta. Aikoinaan aloittaessani laihdutuskuurin, aloin myös harrastamaan (kunto)uintia. Kolme kertaa viikossa, tunnista puoleentoista kerrallaan.

Olkapäävaivat kuitenkin alkoi reilu vuosi sitten vaivaamaan ja oli pakko lopetella. Nyt tuo tuntuu olevan paranemaan päin joten vois huomenna mennä kokeilemaan kestääkö tuo oikeasti vielä kunnon uimista.

Ens keväänä pitäis juosta puolikas ja pelkän juoksuharjoittelun lisäksi olisi mielekästä tehdä muutakin. Sauvakävely on jäänyt vähän vähemmälle ja hölkkä/juoksu korvannut sitä. Ykspuolisen treenin takia on ollut snadi motivaation puute ja tuo uinti vois olla mukava lisäpiriste treeneihin.

:(

2x15min ja olkapää kipeä. Saa vielä uiminen jäädä toistaiseksi.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Aamulla kello kahdeksan. 2 miestä ja 1 transu-hansu leninkeineen tuli kassalle päissään. Ostivat leipomistarvikkeita ja halusivat pistää jonkun Peppupoikien veljeskunnan piikkiin.. No myin.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Mitä aluetta on Länsi-Helsinki? Itä-Helsinki on jotenkin mulle käsitteenä paljon selkeämpi.
 
Ylös