Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Pian Uuno menettää sankaruutensa. Huomisen sankareita ovat Jorma, Jarmo, Jarkko, Jere ja Jeremias. Mitä ne oikein Jussin päivästä puhuvat? :rolleyes:
Ei se meidän 24.6. nimipäivää viettävien syy ole, että juhannusta nykyään vietetään minä päivänä sattuu. :nope:
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Kunnon kyttäystä :D Mua otti snadisti päähän, kun kuvaajatyypillä ei ollut minkäänlaista kunnioitusta talkkareita kohtaan. Kuten jjv totesi, niin ko. henkilöt saavat hilata kymmenittäin noita lippuja ylös ja alas aamuin illoin myös sellaisina päivinä, kun muut vetää lonkkaa (tai kuvailee videokameralla). Jos siinä nyt ei joka lipun kohdalla seisota käsi lipassa tai lippu sattuu hipaisemaan maata, niin onko tuo nyt niin kauheen vakavaa. Mutta tokihan pitäis ottaa S-Marketin katollakin lippua hilatessa huomioon, että joku saattaa kytätä ja tehdä vaikka valituksen! ;)
Jos henkilö on talon-, tai huoltomiehen toimeen tarttunut ja sitä työkseen hoitaa, niin se, että muut henkilöt mahdollisesti nukkuvat ko. toimenhoidon aikana, ei saa mitenkään vaikuttaa toimenhoidon laatuun.

Käsittääkseni työ, on se sitten mitä tahansa, on aina aina hoidettava mahdollisimman hyvin ja sovittuja sääntöjä, sekä tapoja noudattaen.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
Käsittääkseni työ, on se sitten mitä tahansa, on aina aina hoidettava mahdollisimman hyvin ja sovittuja sääntöjä, sekä tapoja noudattaen.
No tuo JayR:n videon jantteri ainakin hoiti mun mielestä hommansa hyvin. Ei ainakaan niistänyt nenäänsä lippuun.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Pitäis alkaa henkisesti valmistautumaan pyöräily-juoksu-pyöräily-juoksu-...treeniin.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Niin ja tiedoksi annettakoon, jottei mitään olla poistettu.
Taitaa pahemmat pierut löytyä toisesta toikista. Jakaantunut useampaan paikkaan, niin menee selvempikin sekaisin.

Mitä noihin Leijona-pastillitarroihin tulee, niin yhdessä autossani moinen oli liimattuna. Itse en moiseen kaksimieliseen tempaukseen sortunut, mutta en myöskään tarraa repinyt irtikään. Herätti hilpeyttä muutaman naismatkustajan mukaan.
 
Ylös