Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Rautalankaa: tarkoitus oli havainnollistaa, että karting-kuskeihin kuuluu aika paljon ns. pitkän linjan foorumisteja joka kannattaa muistaa silloin, kun tekee mieli yleistää koko karting-porukka paskasakiksi. Monella on näkynyt moinen asenne esim. täällä merkityksettömät ilmoitukset -topikissa.

Eli ei ollut missään nimessä forumistien leimaamiseen tähtäävä ketju, täten mielestäni täysin aiheeton ja perusteeton sensurointi. Oma virhe on tietysti vaikea myöntää, enkä oleta että ko. moderaattori ilmoittautuisi tai jopa palauttaisi topikin näkösälle.
Sitten voisi olla paikallaan pyrkiä tuomaan näkemys ilmi tavalla, joka ei anna mahdollisuutta leimaamiseen. Oli tarkoitus nyt sitten laittaa rasteja ruutuun ikävien tyyppien kohdalle tai ei, niin otsikko olisi hyvinkin voinut muodostua näiden nyt jäähyllä olevien sankarien haukkumiskilpailuksi. Jäähyn tarkoitus ei kuitenkaan ole antaa muille forumisteille sen keston pituista mahdollisuutta naljailla ja haukkua jäähyllä olijoita niin, ettei näillä ole mahdollisuutta vastareaktioon. Siksi minä pidän päätöstä ihan oikeana.

Voin kyllä ymmärtää tarkoituksesi, mutten näe sitä riittävänä perusteluna tuonkaltaisen otsikon perustamiselle. Vallankin kun asia tuotiin näiden pitkän linjan forumistien itsensä toimesta varsin hyvin esille jo aiemmin.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
lara lähtee kahden tunnin hierontaan. Aaaaaah!
Huomenna koulutusta
Ens viikonloppuna kaks päivää töitä helsingissä eräässä kauppakeskuksessa tekemässä kampauksia ja myymässä uusia tuotteita.. :thumbfh:
 

Pobeda

Well-known member
Liittynyt
18.4.2008
Viestit
936
Jaahas, Keijot huusi mulle varoituksen :D. Jo toleranssisiiven taidokkaasta vittuilusta saamaa varoitusta kannattaisi miettiä. Tietysti on helppo ajatella sen olevan bensan heittämistä liekkeihin ja lopulta provosointi, sana joka löytyy säännöistä ja oikeuttaa varoitukseen. Se taisi kuitenkin osua kohteeseensa ja sellaista täällä vapaalla harrastetaan. Dompparikin taisi kysellä rajoista, olikohan vittuilun ja provosoinnin, ja se on veteen piirretty viiva. Mun perjantaisten määrittely provoiluksi perustuu vain haluun mitätöidä asiani, eiliset olivatkin jo kaukana provoista.
jps:n ja mun paskasakki -heittoni irroittaminen asiayhteydestään ja alkeellisimman argumenttivirheen käyttäminen osoittamaan koko kkwcs:n leimaamisesta on säälittävää. Kuten jo sanoin, sellaisen yrittäminenkin olisi täysin naurettavaa. Silti mantraa vaan hoetaan ja hoetaan.

Niin kauan kun asiasta käydään keskustelua, osallistun mielelläni kyseiseen keskusteluun.
Keskustellut et ole ollenkaan, olet vain Jakuesin tavoin leimaamassa mun kirjoitukseni provoksi.

Kuten sanoit, uhkailu ei ole missään mielessä hyväksyttävää. Mutta sekään ei ole hyväksyttävää, että vittuillaan toisille niin pitkään ja säälimättä, että päässä lopulta pimahtaa.
Koska Puhis pillastui mun kirjoituksestani, sanon tästä pari sanaa. Tuohon viestiin vastasin muiden tyylistä poikkeavasti koska tuollaiset tarinat ovat aina vain kalpea aavistus todellisuudesta ja sain tietysti Jakuesin kimppuuni. Tarina sai mut kuitenkin huolellisesti harkitsemaan Puhikselle vittuilua. En muista sitä juurikaaan tehneeni, en ainakaan pitkään aikaan ja riehumisen aiheuttanutta viestiä kirjoittaessani ei Puhis tullut ollenkaan mielessä. Kerran jossain hassuttelutoikissaan Toikki taisi yllätyksekseni huutaa mua ja Puhista kehään, mutta jätin heti asian siihen. Joidenkin rankka kiusaaminen on ollut ikävää luettavaa, mutta siltikin sanon että eivät nekään ihan tyhjästä kumpua.
Kaikki panivat varmaan perjantaina merkille, että en vastannut ollenkaan Puhiksen purkaukseen, se sai minut pelkästään surulliseksi, kuten olen ihan tosissani muutenkin ollut hänen tilanteestaan. Lisäksi olen ollut erittäin onnellinen siitä, että karting näyttää olevan hänelle mieluinen harrastus.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
jps:n ja mun paskasakki -heittoni irroittaminen asiayhteydestään ja alkeellisimman argumenttivirheen käyttäminen osoittamaan koko kkwcs:n leimaamisesta on säälittävää. Kuten jo sanoin, sellaisen yrittäminenkin olisi täysin naurettavaa. Silti mantraa vaan hoetaan ja hoetaan.
Mulla ei ole ollut tapana selitellä kommentteja ja mitä sillä on tarkoitettu, En myöskään käytä hymiöitä määritelläkseni sitä onko joku niistä heitetty flöjtillä vaan jätän sen lukijan pääteltäväksi.

Teen nyt tällä kertaa poikkeuksen, tuon useamman kerran esille tulleen kommenttini johdosta. Viestihän siinä on se, että muutaman tiettyyn ryhmään kuuluvan agressiivinen kommentointi leimaa helposti ja täysin aiheetta koko poppoon.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Pitää jossain välissä soittaa Puoliväliin. Joku intohimoinen vanhojen volskien keräilijä, jolta saisi ostettua juttuja.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Sovitaanko niin, että vain osa karttijengistä on väkivaltaisia teinihuligaaneja ja loput pelkästään muuten vaan säälittäviä?
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Mä olen valmis sopimaan ihan mitä tahansa.

Mitä muuten luulette. Oisko tää tässä nyt - ainaskin kuukaudeksi?
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Sovitaanko niin, että vain osa karttijengistä on väkivaltaisia teinihuligaaneja ja loput pelkästään muuten vaan säälittäviä?
Itse en ole teini enkä väkivaltainen, joten jäljelle jää säälittävä. Hieno kommentti. Olet yksi "voimahahmoista", joten tälläkin oli niin paljon vaikutusta, että sinun lisäksi menee koko vapaan toikki ignoreen. Jatkossa siipeilen vain kartingsarjassa, enkä anna tänne enää senkään vertaa, mitä ennen.

Hyvä pojat, jatkakaa:)
 
Ylös