Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Juu. Tänään ohitsenne ajaessa totesin veljenpojalle, että yksi kaverini asuu tuossa :eek: Toivottavasti ei tullut pahasti valehdeltua :thumbfh:
Eiköhän tuo kutakuinkin noin liene eli valehtelun taso jäi erittäin olemattomaksi.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olenpas odotellut aamun lehteä ja kurkistanut monta kertaa ovelle. Ei näy, ei kuulu. Sitten muistinkin, että Kainuun Sanomista uutisoitiin eilen, että sieltä vähennetään irtisanomalla tms. 8 työntekijää ja väki marssi ulos. Sen takia lehteä ei tänään tule.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Menen katsomaan Lady GaGa:n keikkaa tänään.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Sitten vaan minimöötteä kehiin!
No ehottomasti pitäis, mut meil on aika on & out keikka koska kenraalia ei voi jättää yksin niin kauaksi aikaa. Ja Gerellä on huomenna herätys klo.5.30.
Eli ei voida jäädä bailaamaan. :cool:
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Puoli yhdentoista nakkeilla kuului kunnon kumahdus tuosta ulkopuolelta, mutten viitsinyt kurkkia ikkunasta. Jonkun minuutin päästä naapurikonttorin tyyppi tuli sanomaan, mun auton hiukka liikkuneen kun toinen auto oli törmännyt sen perään. Mentyäni kadun varteen ihmettelemään huomasin oman autoni liikahtaneen vajaan metrin verran eteenpäin ja olevan kiinni edellä olevassa. Omassa autossa vasen takakulma ja oikea etukulma ihan tuhdisti paskana, lisäksi vasemmalla sivulla pikkuvahinkoja.

Ensin en huomannut kolaroinutta autoa ollenkaan, oli ajanut sen yli 30 metrin päähän, sen kuskia ei tietenkään näkynyt missään. Otin sitä rekkarin talteen ja kävin kertomassa sen mun edessä olleen auton kuskille. Kun olimme pihalla ihmettelemässä löytyi sitten törmäilleen auton kuskikin. Siinä sitten papereita täytellessä kuluikin aika tovi.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Selvisin kunnialla ruotsin suullisesta kokeesta.
Mulla kunniat kyllä kaikkosi, mutta sen verran osasin aikoinaan sanoja jokellella, että vitonen tai kutonen tuli numeroksi.

Opettaja posmottaa jotain ja itte kattoo monttu auki sitä silmiin. "Nej?", "Ja?". .-... "Också?"...men.... :( ->
 
Ylös