Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ajattelin kuunnella Spotifyn top-listaa ykkösestä alkaen. Katotaan kauanko pää kestää.
 

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Vieläkin heittää päässä. Kait tässä on joku flunssa tulossa, kun klyyvarikin vuotaa välillä ku esterin se. :mad_old: Hienosti vaikuttaa tasapainoelimiin.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Huomenta päivää. Takaisin porvoossa. Meinasin ajaa ojaan ku ajettiin takasippäin. Gere kaivoi eväitä takki kasan alta ja mie siin annoin ohjeita, välillä vähä herpaannuin ajaessa ja kun katsoin takas tielle niin oli nokka aika lailla kohti ojaa. Pientareen kautta takas tielle ja parin korjausliikkeen ja kytkimellä seisomisen jälkeen auto takaisin haltuun. Mitään muuta en koko aikana saanu sanotuksi ku että voi jeesuksen tsiisus. Ja gere ohjasti. Paina kytkintä nyt vaan. Onneksi ei tullu ketään vastaan. Nauratti kovasti jälkeenpäin.
Matkalla tuli vastaan myös musta bemari jonka rekkari oli ITG. MAhtoiko olla zompie jahdissa.

Kihlajaiset meni erittäin hyvin. Mie olin kaunis ja sulho komea, ruoka oli hyvää ja viintä oli riittävästi. Kaikilla tuntui olevan hauskaa.
 

Sinäputki

Troll
Liittynyt
13.7.2010
Viestit
4216
Sijainti
Trollhättan
http://www.mtv3.fi/supersunnuntai/
Huippu-urheilua tarjoavat maksu-tv-kanavat MTV3 MAX ja CANAL+ Sport 1 ovat ilmaiseksi katsottavissa isänpäiväsunnuntaina 14.11.

Päivän ohjelmassa riittää vauhdikkaita ja jännittäviä urheilutapahtumia aamusta yöhön. Kanavat tarjoavat muun muassa Formula1- ja MM-rallikausien päätöskisat, alppihiihdon maailmancup-pujottelun Leviltä, Suomi–Ruotsi -jääkiekkomaaottelun Karjala-turnauksesta sekä useita tunteja huippujalkapalloa.
Hieno ele Maikkarilta! Viikonloppu on pelastettu.
 
Ylös