Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Tänään (edit: tai no eilen kun kello jo yli kaksitoista) kun olin leikkipuistossa pojan kanssa, sinne sauvakäveli vanhempi pariskunta, istuivat lasten keinuihin ja pistivät tupakaksi. Minä aluksi huomautin, että keinut ovat lapsille, ja että josko lapsen läsnäollessa olisi mahdollista olla polttamatta. Junttivanhukset vastasivat, että kun kieltomerkkiä ei ole, istuvat ja polttavat missä tykkäävät. Jotenkin tuntui, että ihan kiusakseen tulevat lapsiperheitä tällä tavalla kiusaamaan. Minä poltin päreeni ihan totaalisesti (tiedän, että ei olisi pitänyt) ja haukuin heidät pataluhaksi. Sanoivat, että miten voin lapsen nähden haukkua vanhempia ihmisiä, mikä tavallaan olikin aiheellista, mutta itsehän tulivat kiusaamaan. Lopuksi sanoin, että ei heillä taida olla lapsia ja lastenlapsia, jotka välittävät heistä, koska heidän täytyy tulla lapsiperheitä kiusaamaan. Taisin osua arkaan paikkaan, koska lähtivät.
Melkoista röyhkeyttä oli havaittavissa kerrostalomme pihahiekkalaatikolla juur' äsken, kun tyttäreni kanssa olimme hiekkaa kaivamassa. Noin 60v. ukko tuli ylilihavan lyhytjalkaisen putkilokoiransa kanssa metrin päähän meistä ja laittoi sikariksi. Luulin, että tulivat jutulle, kun niin lähelle tunkivat ja tervehdin. Mies tervehti takaisin, mutta ei virka muuta. Hetken siinä ähräävät, koira ja mies, ja poistuvat. Sikarin haju leijailee hiekkalaatikon ympärillä.

Jälkeenpäin totesin, että se ukko oli käynyt paskattamassa sen läskikoiransa siihen hiekkalaatikon kupeeseen. Metrin päähän pihanurmikolle. Kolme erittäin epäterveen näköistä ulostemassaa lojui nurmella. Tympi.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Ukkohan ihan ystävällisesti toimitti tuoretta muovailukelpoista materiaalia lasten leikkeihin.
 

Örfil

Guest
Muurahaisia käyskentelee ruokapöydällä! Alkavat olla tiedustelupuuhissa.

Toistaiseksi olemme tappaneet liki kaikki desantit. Osan olemme käännyttäneet ja aivopesseet ilmoittamaan "sisällä ei ole mitään syötävää". Saa nähdä onnistuuko kuulustelutekniikka.
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Koki eilen huikean ahaa-elämyksen kun huomasi että eräs hahmo on ollut ennen toisen niminen. :eek!: Ihmettelinkin kun en muistanut tätä nykyistä nimeä.
 
Ylös